Alina Sorescu ii cheama pe copiii talentati din toata tara la auditii pentru Atelierul ei de Muzica

Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica “Alina Sorescu” organizeaza o noua preselectie pentru copiii cu varste intre 4 si 10 ani care vor sa devina artisti. Avand in vedere ca Alina are deja cursanti din mai multe orase ale tarii, de data aceasta selectia va fi organizata la nivel national.

Indrumati de Alina, cei mici vor descoperi secretele unei prestatii artistice, vor studia canto adaptat varstei lor, vor invata cum sa-si stapaneasca emotiile in lumina reflectoarelor si sa se comporte natural pe scena, prin tehnici de stimulare a spontaneitatii si creativitatii, exercitii de dictie si deprinderea discursului liber.

Alina :”De cand lucrez cu cei mici la atelier, am redescoperit frumusetea copilariei si am rememorat farmecul anilor lipsiti de griji. Simt o mare satisfactie cand ii vad evoluand de la o saptamana la alta, cand observ apropierea care s-a creat intre noi si sunt mandra ca le pot insufla incredere.”

Auditiile vor avea loc sambata 17 septembrie 2011 intre orele 10:00-16:00 la Palatul National al Copiilor (Bdul.Tineretului nr. 8-10, sector 4, Bucuresti, intrarea artistilor).

Detalii pe www.alinasorescu.ro, mail alinasorescu.ro@gmail.com, tel 0723825099.

Leave a Reply