Atelier de pregatire si antrenament pentru music-hall

cover atelier(1)Timp de o saptamana, 12 studenti la teatru vor participa la „Atelierul de pregatire si antrenament pentru music-hall” desfasurat de Prime Time Media Consulting si finantat de Administratia Fondului Cultural National.

In perioada 21-25 octombrie, Prime Time Media Consulting organizeaza un atelier de pregatire si antrenament pentru music-hall, ce urmareste imbunatatirea abilitatilor fizice si vocale a dansatorilor si actorilor care doresc sa participe la realizarea unui spectacol de musical. Altelierul va fi realizat de Momo Sanno si Haricleea Badescu.

Musicalul este un gen de spectacol complex și extrem de solicitant, care îmbină dansul, muzica și dialogul. Dezvoltarea acestui gen de spectacul depinde de existenta unor artiști capabili să îmbine cele trei elemente. În același timp, acești artiști trebuie să se antreneze în permanență pentru a-și păstra calitățile fizice, scenice si vocale pentru producțiile ce vor urma

Scopul proiectului este dezvoltarea abilitatilor fizice si vocale ale studentilor si promovarea genului musical in peisajul cultural.

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National.

Leave a Reply