Motanul Încălţat şi Capra cu Trei Iezi la Grand Cinema & More

Două dintre cele mai iubite piese de teatru pentru copii, Capra cu trei iezi şi Motanul Incaltat vor face deliciul celor mici în acest weekend, pe scena de la Grand Cinema & More. Cele două spectacole sunt producţii ale Teatrului de Animaţie Ţăndărică.

Într-o atmosferă destinsă și amuzantă, piesa Capra cu trei iezi (sâmbătă, 22 februarie, ora 11.00) îi învață pe copii ce pățesc cei care nu își ascultă părinții. Firul poveștii este antrenant și ușor de urmărit, menținându-le treaz interesul copiilor. Păpușile care dau viață personajelor, spațiul creat și muzica amintesc de Humuleștiul lui Ion Creangă. Costumele populare și vocabularul arhaic creează decorul perfect pentru punerea în scenă a unei piese cu puternice trăsături folcloristice.

Piesa Motanul Încălţat va putea fi vizionată duminică, 23 februarie, de la ora 11:00. Isteț și năzdravan, motanul moștenit de fiul unui biet morar îl ajută pe acesta să își găsească o soție. Iar el ajunge dintr-un simplu motan de la moară, un senior al regatului, leneș și răsfățat. Năzdrăvăniile celui mai cunoscut motan vor încânta cu siguranță publicul, iar cei mici își vor dori să se alăture aventurilor acestuia. Mai mult, aceștia vor cunoaște importanța unui prieten devotat, într-un decor populat de cavaleri și nobili.

În continuarea acestei stagiuni de la Grand Cinema & More, vor mai fi puse în scenă următoarele spectacole: Frumoasa şi bestia, pe 1 martie, Punguţa cu doi bani, pe 2 martie, iar în data de 9 martie, Croitoraşul cel viteaz.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în următoarea perioadă poate fi găsit pe pagina www.grandcinemaandmore.ro.

Leave a Reply