ZIUA COPILULUI prinde culoare!

StefiAnul acesta, asociația ”Împreună Pas cu Pas” sărbătorește Ziua Copilului prin multă culoare! Locul de joacă din zona patinoarului On Ice din Afi Palace Cotroceni va fi luat cu asalt pe 1 și 2 iunie de copiii care doresc să se distreze și să creeze adevărate opere de artă.

Programul pregătit pentru copii începe în ambele zile de la ora 16.00 și se încheie la ora 20.00. Ce mici vor avea parte de activitățile lor preferate: desenat, colorat, mozaic, decupaj, colaj, pictură pe față, modelaj de baloane. Toate acestea au rolul de a le stimula creativitatea și de a le oferi ocazia să-și dea frâu liber imaginației.

În ambele zile se va organiza o tombolă, cu extragere la ora 19.30. Printre premiile care vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze copiilor se numără meniuri complete la restaurant, abonamente la patinoar, 1 loc în Tabăra de creație și recreație, evaluarea coeficientului de inteligență, acuarele, carioci, cărți de colorat, jucării și multe dulciuri.

”Noi, psihologii de la asociație, așteptăm 1 Iunie ca și cum ar fi ziua noastră! Probabil că este un «defect profesional»! Fiind încontinuu înconjurați de copii, entuziasmul lor ne molipsește. Plus că nu putem lăsa o zi atât de minunată să treacă neobservată! Mai mult, noi am transformat Ziua Copilului în Weekend-ul Copilului și le-am pregătit acestora o sumedenie de surprize.”, afirmă Nicoleta Burlacu, Președinte ”Împreună Pas cu Pas”. ”Activitățile pe care le-am pregătit copiilor sunt de fapt o formă de terapie prin artă, fiind mult mai ușor pentru ei să se exprime prin imagini decât prin cuvinte. Atelierele de art-terapie le permit micuților să își exprime liber și creativ emoțiile, ideile, anxietățile și dorințele, facilitând în același timp comunicarea și relaționarea. Atenția și gândirea sunt stimulate, stresul este redus, iar încrederea în sine crește. Îi așteptăm pe toți copiii la atelierele noastre și, de ce nu, și pe mămicile, tăticii și bunicii cu sufletul încă tânăr!”, adaugă Nicoleta Burlacu.

Leave a Reply