ateliere de bune maniere

Atelier de eticheta si bune maniere pentru copii (7-12 ani)

ateliere de bune maniere

Deprinderea unui comportament elegant, respectuos si manierat – indiferent de situatia in care se afla – ii poate ajuta pe copii sa relationeze mult mai usor cu cei de varsta lor, le poate oferi instrumente pentru a-si depasi timiditatea si le construieste increderea in sine, oferindu-le baze solide pentru dezvoltarea personalitatii lor ca adulti.

Pe parcursul celor patru ateliere, cursul de bune maniere isi propune sa familiarizeze copiii cu regulile de eticheta si conduita, cizelandu-le comportamentul, vocabularul si exprimarea, mizand pe implicarea directa si totala a copiilor in procesul de predare si invatare.

Cursul nu va fi o prezentare scolareasca a normelor de conduita pe care copiii ar trebui sa le deprinda si nici o insiruire a ceea ce ar trebui sau nu ar trebui sa faca.

Regulile bunelor maniere vor fi insusite si aplicate prin intermediul scenelor de teatru, a jocurilor de rol, a dansului si a mimei, dar si prin tehnici artistice precum colajul, desenul sau origami. Astfel, procesele de invatare si deprindere a unei purtari adecvate vor fi eliberate de presiunea regulilor, a restrictiilor si a conformarii, transformandu-se intr-un demers natural si placut.

Cursul se va finaliza cu o demonstratie de eticheta in societate si comportamnet manierat sustinuta de copii in fata parintilor.

Mai multe detalii si temele celor 5 ateliere puteti gasi aici.

Lector: Silvia Timofte
Data incepere: 14 Octombrie 2011; ora curs: 18:30
Numar ateliere: 5; frecventa: saptaminal, vineri
Varsta Minima: 7; Varsta Maxima: 12
Cost: 200 ron

Loc desfasurare: Stefan Mihaileanu 28B, ap 2 (harta)

INSCRIERE LA CONTACT@VICTORIEI.RO
Informatii: 0735 863 845

Leave a Reply