ziua coiocolatei

1 iunie – o zi de ciocolata pentru copii si parinti la Heidi ChocoWorld

De 1 iunie, Heidi incurajeaza parinţii sa isi sarbatoreasca copiii si sa ii faca sa se simta speciali. Heidi ChocoWorld este locul unde dorinţele celor mici pot fi transformate pe loc in ciocolata. De aceea, de 1 iunie, Heidi sarbatoreste Ziua ciocolatei.

Parintii sunt asteptati, impreuna cu cei mici, pentru a petrece o zi relaxanta intr-un univers al ciocolatei, participand la activitati distractive si jocuri creative. Personaje elegante, fiecare intruchipand un alt tip de ciocolata: Alune, Fructe si Lapte, vor ghida invitatii sa bucure de o zi plina de surprize si sa afle cat mai multe lucruri interesante.

Parintii dornici de a descoperi combinatii speciale de ingredinte cu ciocolata si de a-i inspira pe cei mici sa exploreze, isi pot inregistra participarea la eveniment, folosind aplicatia de Facebook – Ziua Ciocolatei. Inregistrandu-se online, acestia vor avea sansa de a castiga una dintre cele 60 de invitatii la seminarul special „Experienta degustarii si prepararii ciocolatei”, care va avea loc in aceeasi zi.

In cadrul seminarului, copiii peste 8 ani, insotiti de parinti, vor afla cum se prepara ciocolata si isi vor crea singuri propria tableta. Toate cele peste 60 de ingrediente inedite folosite in ciocolata Heidi, atat la preparare, cat si la decor, sunt in intregime naturale: de la cirese intregi confiate, bucați de portocale, merisoare, pana la pudra de capsuni si arome naturale de vanilie si fructe exotice.

Inscrie-te si tu la Ziua Ciocolatei la Heidi ChocoWorld AICI, pana la data de 30 mai.

 

Leave a Reply