Atelier de aranjamente florale – tematică de sărbatori: “Fun with flowers”

Fun with flowers_14.12.2013_Web

“Fun with flowers” este un atelier de aranjamente florale, destinat iubitorilor de frumos şi pasionaţilor de creativitate. Este un atelier care va fi pe placul tuturor celor care au în plan ca anul acesta, la cina de Crăciun, să impresioneze prin originalitatea aranjamentelor. Este un atelier care vă va învăţa cum să daţi o notă şi mai personală momentului atât de aşteptat în luna decembrie.

“Fun with flowers” se adresează tuturor celor care doresc să înveţe tehnici de aranjamente florale, cu specific de sărbători. Cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, rămân cele în care investim puţin din timpul şi personalitatea noastră. “Fun with flowers” vine în întâmpinarea tinerilor care doresc să îşi pună creativitatea în cadouri unice, a mămicilor care doresc să obţină cele mai frumoase aranjamente florale pentru masa de Crăciun, şi de ce nu, a tăticilor care doresc să îşi impresioneze soţiile. ☺

Printre invitaţii speciali ai atelierului sunt numeroase frumuseţi din natură: eucalipt, skimmia, scorţişoară, conuri, flori şi mici surprize care vor da personalitate fiecarui aranjament. La final, fiecare participant va pleca acasă cu aranjamentul creat. Interaktiv University vă pune la dispoziţie toate materialele necesare, voi trebuie să aduceţi doar zâmbetul şi creativitatea.

Ana Maria Greavu va fi trainerul atelierului “Fun with Flowers”. Cine este Ana? Un tânăr designer floral, al carui talent poarta un nume ce vorbeşte mai mult decat 1000 de cuvinte: FlowersByAna.

“Fun with flowers” va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numărul 5, Bucureşti), între orele 11:00 şi 13:00. Preţul de participare este de 100 RON şi include toate materialele de lucru, la final aranjamentul obţinut aparţinându-vă. Pentru că acest atelier este dedicat sărbătorilor de iarnă, venim în întâmpinarea voastră cu un mic cadou: dacă participaţi alături de un/o prieten/ă, fiecare primiţi o reducere de 10 RON din preţul biletului.

Înscrierile se pot face online.

One thought on “Atelier de aranjamente florale – tematică de sărbatori: “Fun with flowers”

Leave a Reply