Atelier de artă reciclată, gratuit pentru copiii cu vârsta între 6-10 ani

Afis_Fabrica_de_arta_reciclata

Sărbătorile de iarnă au trecut, au lăsat în urmă ambalaje interesante și cutii de tot felul, dar nu le aruncați!

“Creativitatea nu înseamnă să găseşti un lucru, ci să faci ceva din el după ce l-ai găsit.” spunea un eseist american. Așadar, dacă vreți să stimulați creativitatea celui mic și abilitatea creării unui obiect pe cont propriu, sunteți așteptați la Clubul TinArt, în data de 21 ianuarie, cu începere de la ora 18.00, la atelierul de artă reciclată organizat de profesor-coordonator Loredana Stănease. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se realizează prin e-mail (cu informații precum: nume și prenume părinte, număr de telefon și vârstă copil) la adresa inscrieri@tinart.ro.

Atelierul se bazează pe activități de lucru manual, cu scopul de a dezvolta  gândirea inventivă și viziunea artistică a copiilor, dar și de a îi învăța despre responsabilitatea socială și importanța protejării mediului inconjurător. Părinții și juniorii  vor aduce de acasă 3 obiecte: un bec, câteva dopuri de plută (de la sticle de vin, șampanie), o sticlă de plastic de 1 L (de la sucuri), vor lucra împreună cu forme, culori și materiale reciclabile pentru a descoperi cum obiectul de “aruncat” redevine util, doborând astfel limitele imaginației printr-o gândire neconvențională.

Toate obiectele realizate de juniori cu ocazia acestui evenimentul vor fi prezentate în cadrul unei expoziții organizată ulterior, într-un centru comercial renumit, din Capitală.

Participarea gratuită are loc conform detaliilor de mai sus, prin e-mail la adresa inscrieri@tinart.ro și răspuns de confirmare din partea organizatorilor până la data de 20 ianuarie a.c.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei

 

 

(Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc.                                                                                                                      Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Leave a Reply