Atelier de balet “Spargatorul de nuci”

Magic Christmas

Crăciunul nu este Crăciun fără “Spărgătorul de Nuci”! Baletul-feerie al lui Ceaikovski a devenit o adevărată tradiţie pe durata sărbătorilor de iarnă, iar Attitude Ballet Studio vine cu o propunere de neratat: un atelier de balet “Spărgătorul de nuci”, adresat copiilor între 3 şi 12 ani.

Păpuşi care prind viaţă şi se luptă cu maleficul rege al şoarecilor, fulgi care dansează, zâne, chiar şi un prinţ, valsul florilor, toate îi vor pregăti pe cei mici pentru atmosfera magică a Craciunului. Timp de 2 ore, copiii vor învăţa fragmente din celebrul balet, vor exersa mişcări care le vor stimula creativitatea şi simţul artistic şi vor avea parte de moment de neuitat.

Atelierul se adresează tuturor copiilor: celor care au mai practicat baletul, dar şi începătorilor. În funcţie de nivel şi de vârstă, fiecare copil va primi un rol pe care îl va studia pe durata atelierului şi pe care îl va prezenta la final, într-o mini- montare “Spărgătorul de nuci” . Toţii copii participanţi vor primi cadou un tutu, diploma şi filmarea pe DVD.
Vor fi doua ediţii ale atelierului, pe 7 şi pe 14 decembrie, începând cu ora 11.00. Costul unui atelier este de 100 lei. Pentru înscrieri şi rezervări: inscriere@attitudeballet.ro sau tel: 0742.219.599. Adresa noastra este: str. Emil Balaban, nr. 6 (zona Mihai Eminescu- Polona).

De sărbători fă-i un cadou special copilului tau: o aventură minunată şi graţioasă în magica lume a Spărgătorului de nuci!

Leave a Reply