Atelier despre cum dezvoltarea se naste dintr-o criza

Vorbim despre primii ani de viata ca fiind cei mai importanti din punct de vedere al dezvoltarii emotionale, si nu numai. Descoperim ca experientele timpurii au o importanta extraordinara asupra modului in care crestem si ca amprenta lor este vizibila mult timp dupa ce am depasit anii copilariei.

Aceste momente importante poarta numele de crize de dezvoltare, si nu intamplator. Fie ca vorbim despre anxietatea de separare, despre perioada “NU” sau despre crizele de furie, fiecare dintre acestea aduce cu sine emotii puternice, comportamente dificile si situatii neprevazute. Insa tocmai aceste experiente sunt menite sa determine si sa ajute dezvoltarea ghemotocului.

Avand ca punct de plecare afirmatiile de mai sus, va invitam luna aceasta sa aflam impreuna care sunt aceste etape importante, cu care ne confruntam in intervalul 0-3 ani, care este rolul lor in dezvoltarea ghemotocului, dar , mai ales, care este rolul nostru, al parintilor, atunci cand copilul traverseaza o astfel de criza de dezvoltare.

Ne intalnim luni, 24 februarie, la ora 18.30, la Crayon Club ( Intr. Mieilor, nr 17-21, sector 2), timp de o ora si jumatate.

Costul atelierului este 50ron, iar limonada este din partea casei!
*cost fan de ghemotoc 25ron

Asteptam inscrierile voastre pe adresa euparinteghemotoc@gmail.com sau la numerele 0721254119, 0744831508. Locurile sunt limitate!
Vizitati-ne pe euparinteghemotoc.blogspot.ro!

One thought on “Atelier despre cum dezvoltarea se naste dintr-o criza

Leave a Reply