Atelier de Quilling pentru copii (7-12 ani)

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 24 mai, de la ora 15:00, la Atelierul de Quilling pentru copii (7-12 ani), sustinut de Flori Mihalache, tanar si talentat lector al fundatiei noastre.

Cum ar fi sa ai puterea sa aduci hartia la viata, printr-o simpla rulare a unei fasii colorate? Ce ai zice daca ai reusi sa realizezi cu mainile tale un magnet de frigider sau o felicitare traznita, prin rularea hartiei?

Quilling-ul este o arta straveche, ce implica rularea hartiei intr-un mod unic, la care se adauga rabdare, imaginatie si doua maini dibace. In rest, avem noi tot ce trebuie (foarfece, lipici, fasii de hartie, sablon, cartoane etc.).

In cadrul celor 3 intalniri, cei mici vor avea ocazia sa-si puna in aplicare ideile, intr-un mediu unde lucrul in echipa si educatia non-formala sunt la loc de cinste. Copiii vor descoperi instrumentele, se vor familiariza cu rularea hartiei si, din aproape in aproape, vor lucra la dezvoltarea propriei creativitati, fara sa-si dea seama.

Intalnirile atelierului de quilling reprezinta o buna modalitate de petrecere a timpului liber, de dezvoltare emotionala (concentrare, rabdare, vointa), de dezvoltare a abilitatilor cognitive (luarea deciziilor, gandire creativa), dar si a celor sociale (cooperare, spirit de echipa, respectarea regulilor, comunicare eficienta).

Cele 3 intalniri au urmatoarea tematica:

Atelier 1: Familiarizarea cursantilor cu rularea hartiei. Flori, fluturi si alte bazaconii

Atelier 2: Bufnita – simbol al intelepciunii (magnet de frigider)

Atelier 3: Primul meu tablou din hartie

Lector: Flori Mihalache
Data incepere: 24 Mai 2014; Ora curs: 15:00
Numar ateliere: 3
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 7 ani; Varsta Maxima: 12 ani
Cost: 150 ron (inclusiv materiale de lucru); Cost redus (card fidelitate): 135 ron (inclusiv materiale de lucru)
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Leave a Reply