Ateliere de creativitate pentru copii, în perioada 2-6 februarie 2015, la Centrul Esprit

Centrul Esprit deschide lista înscrierilor la atelierele de creativitate pentru copii cu vâstre cuprinse între 4 și 13 ani. Atelierele sunt create pentru trei categorii de vârstă, au ca teme principale comunicarea, inovația și creativitatea, iar cursurile se vor desfășura în perioada 2-6 februarie 2015, în fiecare zi de la ora 17.00, la sediul Centrului Esprit situat în sectorul 1, Șos. Kiseleff nr. 55, vila nr. 4.

Prin aceste activități de recreere și învățare se încearcă online casino a construi o bază solidă de educație timpurie pentru copii, pentru a dezvolta pe deplin potențialul acestora și a-i pregăti pentru “We”re thrilled to air lyrics to baby by justin bieber “s first network special,” said Doug Vaughan, SVP of Special Programs and Late Night for NBC. provocările vieții. Se încearcă a învăța abilități noi și a-și construi caracterul lor. Promovăm învățarea pentru dezvoltarea inteligențelor multiple, pentru dezvoltarea totală, inclusiv morală, intelectuală, socială, spirituală, emoțională și fizică.

Înscrierile se fac la adresa de email: office@centru-esprit.ro sau la telefon 0723.257.578. Prețul biletului pentru fiecare atelier este 50 lei/persoană, iar numărul locurilor este limitat.

Vă puteți înscrie la următoarele ateliere coordonate de doamnele: Anca Cazaceanu, psiholog clinician și Gabriela Gusoi, psiholog clinician.

Detalii despre cursuri gasiti la adresa site-ului.

Leave a Reply