Ateliere de ikebana la Centrul FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu

Sigla.FTKCentrul FastTracKids 3 – Barbu Vacarescu lanseaza, in Luna lui Martisor, o noua serie de ateliere pentru cei mici, dedicate artei aranjamentelor florale – ikebana.

In linie cu misiunea sa de a stimula potentialul unic al fiecarui copil si a-l pregati pentru viata, centrul isi propune sa aduca arta aproape de copii, astfel incat acestia sa o integreze in viata lor ca fiind ceva firesc si sa beneficieze pe termen lung de efectele sale. Si ce poate fi mai potrivit pentru luna in care natura renaste si in care ne bucuram din plin de explozia de veselie si energie pe care o aduc florile, decat o activitate dedicata acestora?

Ikebana este o incurajare irezistibila facuta copiilor pentru a se apropia de natura, a o aprecia si a se bucura de darurile sale. In plus, este solutia perfecta pentru un cadou cu suflet, de neuitat, pregatit de cel mic pentru o persoana draga dar si pentru a-si aduce primavara in camera sa, intr-un mod creativ.

Atelierele de ikebana sunt foarte populare in randul copiilor si al parintilor, de aceea va recomandam sa va inscrieti din timp pentru a avea un loc asigurat alaturi de noi!

4 lucruri importante despre ikebana

• Ikebana, una dintre artele traditionale japoneze, este practicata de peste 600 de ani;
• In Japonia, aranjamentele florale sunt tratate in designul interior la acelasi nivel cu tablourile sau alte obiecte de arta;
• Ikebana inseamna si un antrenament spiritual, prin care traim in prezent, remarcam lucruri ignorate in trecut si invatam sa acceptam diferentele, atat cele din natura, cat si cele dintre oameni;
• Spatiul gol este un element esential al compunerii unei ikebana.

Contact
Zona: Barbu Vacarescu – Floreasca
Str. Gheorghe Titeica 182 A, Sector 2, Bucuresti
Tel.: 021 – 230 84 63
Mail: ftk3_bucuresti@yahoo.com
www.ftk.ro

Leave a Reply