Ateliere SAGA Kid

sagakid1Azi, intre 17.00-18.00, vino la demonstratia atelierului de antreprenoriat la SAGA Kid din str. Intrarea Sabitei 34, etaj 2, Bucuresti (vizavi de parcul Gh. Petrascu) si bucura-te de copilul tau in rolul de antreprenor ,

Educatia economica si antreprenoriala creste si completeaza eficienta educatiei primita in sistem. Are ca scop cunoasterea economiei de piata si formarea calitatilor de antreprenor: initiativa, autonomie in gandire si actiuni si antrenarea in tehnologiile informationale.

In Bucuresti, acest tip de educatie este implementata prin programele NextSteve Group (www.nextsteve.ro) in cadrul propriului program si in colaborare cu SAGA Kid (www.sagakid.ro) prin “Juniori in afaceri” .

“Juniori in afaceri” este cel mai inovator program pentru copii din Romania, ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzarea practica a unor produse create de cei mici in echipe.

Programul este contruit pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare – copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.

2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si intelegerea principiilor economice – dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii.

Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipelor, iar 20% din profit este donat catre un ONG local.

Contact si inscrieri:

Adresa: str. Intr. Sabitei 34, etaj 2, sector 3, Bucuresti, vizavi de parcul Gh. Petrascu

0756.169.135 sau 031.429.00.47

contact@sagakid.ro

www.sagakid.ro

fb.com/sagakid

Leave a Reply