Atelierele Senzoriale pentru Copii

Ideea de a organiza Atelierele Senzoriale pentru Copii a pornit de la succesul pe care il au aceste activitati la Sasha al meu. Mi-am dorit un loc unde copiii sa interactioneze intre ei, sa fie permisa murdaria si sa fie distractiv pentru toata lumea. Inclusiv pentru noi, parintii.

Activitatile senzoriale implica toate activitatile care stimuleaza simturile copiilor: văzul, auzul, mirosul şi simţul tactil.

Copiii au nevoie de jocuri si de materiale care sa le incurajeze dorinta innascuta de a explora, de a testa si de a invata mereu lucruri noi. Activitatile senzoriale contribuie la dezvoltarea cognitiva, sociala, emotionala, fizica si creativa.

De asemenea, am vrut ca atelierele sa fie si o ora de relaxare pentru noi, parintii. Dupa o zi incarcata, hai sa gasim o ora in care sa uitam de orice si sa intram in lumea lor. Am vrut sa fac ceva deosebit, ceva ce nu este la indemana sa faci in fiecare zi. Sa fie o iesire din rutina.

Cred ca faptul ca suntem mame ne uneste si de multe ori fiecare mama intelege ce simte cealalta. Sunt niste emotii pe care numai noi le stim. Sper ca aceste ateliere sa adune mame faine laolalta. Sa povestim impreuna, sa radem, sa impartasim experiente.

Atelierele se desfasoara in fiecare joi de la ora 18.30 la Funny Land si dureaza o ora. Varsta recomandata este intre 1 si 4 ani, dar am avut surpriza sa vad si copii de 5 ani care au participat si au fost foarte incantati. Un atelier costa 50 lei. Pe parcurs, in functie de cerinte, vom adapta programul astfel incat sa poata ajunge cati mai multi parinti.

Va astept cu drag in fiecare joi, de la 18:30 la Funny Land!

Mai multe detalii gasiti aici.

Leave a Reply