Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun: decoratiuni si ornamente (6-12 ani)

Atelierul spiridusilor lui Mos CraciunFundatia Calea Victoriei invita copiii in perioada 17 – 18 decembrie sa ia parte la Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun: decoratiuni si ornamente (6-12 ani), sustinut de Maria Petreanu, artist plastic. Timp de doua zile, cei mici vor crea ornamente si decoratiuni de Craciun pline de culoare.

Vom vedea cum materialele obisnuite, care ne inconjoara zi de zi, se pot transforma in cele mai frumoase ornamente de Craciun. Vom descoperi impreuna magia de a crea cu propriile noastre maini amintiri cu care ne vom decora in fiecare an casa si bradul.

Aroma imbietoare a ceaiului cu mar si scortisoara si a fursecurilor din turta dulce ne vor ajuta sa intram in atmosfera sarbatorilor de iarna.

1. „Decoratiuni din hartie”

Vom confectiona felicitari, globuri, braduti sau ghirlande, folosind tehnica numita colaj, din hartie colorata, glasata sau creponata. Toate obiectele minunate pe care le facem cu manutele noastre le vom colora si decora dupa bunul plac.

2. „Globuri fermecate”

Vom picta un glob de polistiren, cu care ne putem juca in siguranta, si il vom decora intr-o maniera unica folosind margele, nasturi si paiete multicolore, pentru a fi cel mai frumos glob din bradul de Craciun.

Lector: Maria Petreanu
Data incepere: 17 Decembrie 2013; Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 2
Frecventa: zilnic: 17 – 18 decembrie (marti – miercuri)
Varsta Minima: 6; Varsta Maxima: 12
Cost: 120 ron; Cost redus (card fidelitate): 110 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Leave a Reply