Atelierul Tobe Tobe pentru copii

– Un jam session distractiv, in ritmul Tobelor Africane Djembe – Duminica, 18 Mai!

 BluParty organizeaza  cel mai tare atelier pentru copii, o experienta muzicala unica, plina de energie pozitiva, in care vom invata sa cantam la Tobele Africane Djembe, primele tobe din istoria muzicii!

Sub indrumarea unui profesionist, cei mici vor invata trei tehnici de percutie de baza, cu ajutorul carora vor compune impreuna o bucata muzicala ritmata. Copii vor afla cum sa isi coordoneze miscarile pe ritmul muzicii, pana cand formeaza o echipa.

Unde si cand?

Participarea se face in urma completarii acestui formular de inscriere pana Vineri, 16 mai: inscriere atelier .

Parintii sunt invitati cu micutii lor Duminica, 18 mai, de la ora 11:00, la mansarda localului A1, din strada Piata Amzei numarul 1. (Harta)

In timp ce copiii se distreaza impreuna, parintii pot savura o bautura intr-un spatiu special amenajat pentru ei.

Intrarea este 50 de lei, echipa BluParty asigurand toate materialele necesare.

Atelierul Tobe Tobe este potrivit pentru copiii peste 7 ani.

Ce sunt Tobele Africane Djembe?

Tobele Africane Djembe sunt realizate prin scobirea unui butuc gros, care este cioplit apoi pana cand se obtin sunetele dorite de artizan. Membrana este realizata din piele de capra si fixata cu ajutorul unei retele de sfori.

Fa-i o surpriza si veniti Duminica, 18 mai la atelierul de percutie africana!

Atelierul Tobe Tobe este organizat de BluParty in parteneriat cu Drum Cafe.

BluParty este o echipa de organizatori de Super petreceri pentru copii in Bucuresti. De 9 ani asigura buna dispozitia micutilor la aniversari si evenimente publice prin programe de animatie, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiei de petrecere, ateliere de creatie.

Leave a Reply