Casuta de Vacanta isi redeschide portile unei noi aventuri pline de distractie si joaca!

Atelierul Peisagistilor Aventurosi!

Gradina Magica de la Casuta de Vacanta asteapta cu nerabdare sa le povesteasca copiilor cum sa o amenajeze, unde sa puna leaganul surpriza sau unde sa faca adapostul secret si ce flori si culori i-ar aduce veselie si bucurie. Cautam echipe de gradinari, mesteri, povestitori si pictori voiosi pentru Atelierul Peisagistilor Aventurosi!

Perioada: 21-27 iulie 2014
Cu cine?
Ioana Musat este absolventa a facultatii de Arhitectura si Urbanism, sectia Peisagistica. Din experienta ei ca si peisagist a descoperit ca natura este plina de comori si incubatorul perfect al ideilor, povestilor si a creativitatii.
Adrian Stinghe este pasionat de lucrul cu lemnul, a pus serios umarul la constructia casei, a mansardei si a mobilierului.
Mihaela Stinghe, pasionata de proiecte frumoase la Bee Works Promotion si initiatoarea acestui proiect de suflet, Casuta de Vacanta.

Atelier de astronomie si astrologie

Ursitoarele timpului au lasat ascuns in infinitul cerului o tona de indicii despre cum sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si despre cum sa crestem fericiti si cu zambetul pe buze. Si pentru a descoperi aceste indicii nu trebuie decat sa ridicam privirea, sa scrutam albastrul cerului si sa ne lasam indrumati de un vrajitor autentic si o zana diafana pentru 7 zile in care planetele sistemului nostru solar ne vor dezvalui cine suntem cu adevarat.

Zodii invaluite in mister, planete capricioase si stele stralucitoare: dezbracam de secrete Universul si ne sincronizam cu el cu ajutorul a doua dintre cele mai vechi stiinte: astronomia si astrologia.

Perioada: 28 iulie – 3 august 2014
Cu cine?
Ionut Hristescu este inginer, student la psihologie si astrolog. Practica astrologia din 1997, iar in prezent organizeaza cursuri si acorda consultatii. Imbina psihologia cu astrologia si dezvoltarea personala si invata cum sa ne folosim de planete pentru a ne face viata mai frumoasa, pentru a ne motiva singuri si a lucra cu intentii.
Adina Boțan este psiholog, momentan în pregătire pentru a deveni astrolog; scoala de actorie absolvita de curand i-a oferit o noua perspectiva asupra emotiilor umane. Este intr-o continua explorare a psihologiei umane si considera astrologia un instrument esential in acest sens.

Atelier de Comunicare Relationala

Invatam la scoala multe lucruri, insa nu invatam si cum sa comunicam pentru a avea relatii armonioase, pentru a depasi conflictele si dezamagirile, pentru a ne realiza visele. Tocmai de aceea te invitam sa ii acorzi copilului tau sansa de a invata de mic cum anume sa comunice pentru a-si putea construi o viata implinita, cu energie si creativitate.

Perioada: 4 august-10 august 2014
Cu cine?
Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relaţională la Centrul de dezvoltare personalaAmaneSer

Prêt: 980 ron/atelier
Locatie : Casuta de Vacanta, Valenii de Munte, sat Bughea de Jos
Pentru rezervari si orice intrebari, va stam la dispozitie la 0722 571 172 saucasutadevacanta@ymail.com / https://www.facebook.com/CasutaDeVacanta
Persoana de contact: Mihaela Stinghe
Preturile includ toate cheltuielile: transportul, cazarea, masa și programul taberei

Leave a Reply