Cautam cei mai ospitalieri copii “Juniori in afaceri”, editie speciala “In restaurant”

Sambata, 21 iunie, la ora 9:30, are loc cursul practic, “Juniori in afaceri”, programul de educatie economica si antreprenoriat pentru copii, in spatiul restaurantului Hanul Berarilor, str. Poenaru Bordea nr. 2, editia speciala “Juniori in restaurant”.

Copiii vor avea ocazia sa joace rolul ospatarilor intr-un restaurant adevarat, cu ustensile, mijloace de prezentare adevarate, sub pregatirea si supravegherea profesionistilor din domeniu.

Asteptam 12 copii cu varsta intre 7 – 12 ani, care vor fi instruiti timp de 30 minute, iar ulterior vor fi indrumati de ospatari cu experienta sa preia comenzi si sa serveasca.

Parintii sunt invitati sa le fie clienti celor mici, care ii vor intampina, vor prelua comenzile si ii vor servi. Fiecare copil va avea, pe rand, cate un rol in restaurant, astfel:

  • ospatari – 7 locuri (fete si baieti)
  • hostesse – 5 locuri (fete)

La final copiii vor manca impreuna, vor fi evaluati prin fise de impresii completate de clientii – parinti, vor desena note de plata pentru bacsis si diplome de participare din partea echipei Kidster. Bacsisul micilor osptari si hostesse se va imparti in mod egal tuturor copiilor, la final.

Experienta activitatii are rolul de a antrenarea abilitatile de comunicare si de prezentare ale copiilor, si cresterea increderii in sine si a autonomiei in invatare.

Informatii pentru parinti:

Activitatea copiilor va fi supravegheata de echipa Kidster si coordonata de echipa restaurantului City Grill.

In plus, in cadrul activitatii, copiii vor avea parte de o provocare surpriza.

Program:

9:30 – 10:00 – Instruire

10:00 – 10:45 – Primire si servire

11:00 – 11:30 – Masa si premiere

Bilete de participare:

Varianta 1: 50 lei/ 1 copil (masa, diploma, poze). Sortul alb se inapoiaza dupa activitate.

Varianta 2: 80 lei/ 1 copil (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 3: 150 lei/ 2 copii  (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 4: 220 lei/ 3 copii  (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 5: 45 lei (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja propriul sort personalizat)

Numar de participanti: 12 copii.

Inscrierea se face prin completarea ACESTUI FORMULAR, in limita locurilor disponibile pana vineri, 20 iunie, ora 14:00. Dupa inscriere, parintii primesc pe email un Ghid detaliat al activitatilor.

Juniori in afaceri” este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive. Din anul 2012, pana in prezent in cadrul programului “Juniori in afaceri” au participat peste 400 de copii, cu varsta intre 5 – 13 ani, in orasele Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Iasi, Targu Mures, iar in ultimele 7 luni, 11 copii au participat la Academia “Juniori in afaceri” fiind implicati in proiecte precum: crearea unui brand de sapun sau a unei colectii de tricouri.

Leave a Reply