”Copii, zâmbete și flori” te învață să faci Martișoare din flori

Ai un prichindel pasionat de culoare și proiecte creative? Dacă da, Interaktiv University te invită să îl aduci  pe 1 martie 2015, între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori”: Mărțișoare din flori. Astfel, cel mic va avea ocazia să facă cele mai înmiresmate și colorate mărțișoare!

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă. Rezultatul final? Un cadou personalizat, creat de mânuțele lor cu multă dragoste și iscusință, cadoul al căror destinatare vor fi mămicile sau doamnele și domnișoarele educatoare.

Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Înscrierile se fac pe pagina acesta: http://interaktiv-university.ro/copii-zambete-si-flori-martisoare-din-flori.

Vă așteptăm! 

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

 

Leave a Reply