Copiii devin eroi ai reciclării creative la Școala Altfel

Inspirați de motto-ul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” al ediției din acest an a programului Școala Altfel, trainerii Creative Ars le propun elevilor să afle cum pot recicla în mod creativ hârtia, PET-urile, dozele de aluminiu, capacele, rolele de scotch și ambalajele, devenind mai buni cu mediul înconjurător și mai responsabili.

În cadrul programului Școala Altfel, ne bucurăm să exprimentăm tehnici noi de exprimare a creativității în cadrul a patru ateliere mixte, care îmbină artele cu reciclarea creativă:

• Ateliere de arte plastice și reciclare creativă

Îndrumați de artiști pasionați de culori și forme, copiii sunt încurajați să-și exprime creativitatea și imaginația transformând materialele reciclabile în jucării și decorațiuni simpatice.

• Ateliere de muzică şi reciclare creativă

Îndrumați de muzicieni pasionați, copiii învaţă să-şi construiască propriile instrumente muzicale, descoperind cum sună capacele și farfuriile de plastic, ambalajele și sulurile de carton.

• Ateliere de benzi desenate și reciclare creativă

Copiii vor afla care sunt etapele realizării unei benzi desenate și vor învăța să-și ilustreze poveștile preferate prin benzi desenate.

• Ateliere de handmade şi reciclare creativă

Îi învățăm pe copii să reinventeze cu stil role de scotch, PET-uri, nasturi și resturi de material textil şi realizăm, prin tehnici handmade de bază, decoraţiuni şi accesorii simpatice.

Atelierele se desfășoară zilnic, în intervalul 10:00-17:00, între 7 și 11 aprilie, iar durata unui atelier este de o oră și jumătate.

Atelierele pot fi susținute în școlile/clasele solicitante sau la sediul Creative Arts din Strada Louis Pasteur, nr. 27, sector 5, București.

Costul unui atelier este de 25 lei/copil, iar grupurile mai mari de 10 copii beneficiază de o reducere de 20% din prețul de participare.

Înscrierile se fac prin e-mail la office@creativearts.ro sau la telefon 0721.321.890.

Leave a Reply