Cosite Urbane

Cosite Urbane – Atelier Duminica Floriilor de impletit cosite de par pentru mame si fiice

Parul si cositele impletite nu sunt doar un trend in 2014, ci au si o semnificatie foarte adanca in traditiile romanesti.

In Duminica Floriilor, 13 aprilie, in cadrul Targului de Florii de la Muzeul Taranului Roman, echipa BluParty invita mamele si fiicele la Atelierul Cosite Urbane.

In cadrul Atelierului participantele vor invata tainele impletiturilor parului, semnificatia fiecarei cosite, si cum este reprezentata legatura mama-fiica in traditia romaneasca.

Irina Latis, insotita de fetita ei, va coordona doua ateliere de impletit parul la Atelierul de Creativitate de la Muzeul Taranului Roman, in intervalul 10.30-11.30 si 12.00-13.00.

Alaturi de Irina, initiatoarea proiectului Cosite Urbane, mamele si fiicele vor invata sa isi faca una alteia impletituri cum sunt spicul, coada de peste sau impletituri cascada.

Atelierul este potrivit pentru fetite cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Intrarea la atelier pentru mama si fiica este de 25 de lei. Participarea se face in urma unei inscrieri pana Joi, 10 aprilie, pe adresa marilu.romedea@bluparty.ro sau la numarul de telefon 0744.88.22.88.

Mamele sunt rugate sa mentioneze in e-mail data nasterii fetitei, prenumele ei si intervalul orar pe care il prefera pentru atelier.

BluParty.ro organizeaza de 9 ani petreceri pentru copii in Bucuresti. Serviciile oferite cuprind programe de animatie, spectacole si divertisment  pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca si ateliere de creatie.

Contact:

Marilu Romedea, Coordonator de Ateliere

T: 0744.88.22.88

E: marilu.romedea@bluparty.ro

W: www.bluparty.ro

Leave a Reply