Film & dans – critica constructiva si miscare pentru copii intre 5 si 10 ani

zorba dance

Pentru copiii care se dau in vant dupa dans si se viseaza pe scena. Pentru cei care fac acum primii pasi timizi si se simt incurajati de aplauzele publicului. Pentru toti copiii care simt ca muzica ii inspira si care se intreaba “Cum ar fi daca…?”

Cine stie,… poate printre cei mici se afla urmatorul regizor de film, actrita de musical sau dansatorii care fac scenele sa prinda viata.

Impreuna cu copiii vom viziona scene de dans celebre din filme care nu isi vor pierde niciodata actualitatea. O incursiune prin dans in lumea fascinanta a peliculei.

Vom discuta despre cum poate deveni in film memorabil si vom dansa si comenta pe baza secventelor de dans din film. Vom invata sa criticam constructiv, facand in acelasi timp miscare.

In aceasta calatorie ne vor insoti: Dancing in the rain, Zorba Grecul, Saturday Night Fever, Center Stage, Mad Hot Ballroom.

Cine participa? Copiii intre 5 si 10 ani
Cum? Imbracati si incaltati lejer, in asa fel incat miscarea sa fie libera si placuta
Cand? Sambata, 13 aprilie, 10.00 – 12.00
Unde? Atelierul cu de toate, Str. Ardeleni 32, sect.2

Si pentru ca intreg week-end-ul este dedicat artei, poti alege sa participi la si la “Povestea tablourilor” (duminica 14 aprilie), platind doar 65 Ron!

Detalii si inscrieri pe www.AtelierulCuDeToate.ro pana pe 12 aprilie.

Leave a Reply