Invităm copiii la Promenada și îi răsfățăm cu ateliere creative, show-uri de dans și face-painting

PROGRAM:
Sâmbătă, 22 februarie, etaj 1
17.00 – 19.00 | Face-painting și baloane modelate.
Atelier de brățări ornate. Show de dans MondoDance. MC

Duminică, 23 februarie, etaj 1
17.00 – 19.00 | Face-painting și baloane modelate.
Atelier de confecționare și decorare măști de carnaval. Show de dans Contrapunct. MC

Adresa: mall Promenada, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul în spațiul de distracție Contrapunct este gratuit.

Sâmbătă și duminică răsfățăm copiii la mall Promenada! Îi învățăm să își confecționeze brățări și măști de carnaval la atelierele Contrapunct și îi pictăm pe față.
Distracția este garantată, mai ales că vor dansa cu profesioniștii MondoDance pe muzică selectată special pentru ei de un MC și vor primi baloane multicolore, modelate.

Înființat în anul 2004, Contrapunct își dedică activitatea copiilor cu ateliere de pregătire și impresariat. Festivalul național de interpretare pentru copii și adolescenți Contrapunct Talent Fest, organizat anual, a împlinit 8 ani în 2013. În decembrie 2012 a avut loc premiera muzicalului Maria (regia Brenda Petre), în colaborare cu Opera Comică pentru Copii, reluat în stagiunea iunie – iulie 2013. Din anul 2008, clubul Contrapunct functionează și ca agenție de impresariat, cu colaborări în filme artistice și seriale tv.

Cu peste 10 ani de experiență și performanță în dans, echipa MondoDance se ghidează după un singur principiu: “Performanță în dans – performanță în viață”. Pentru că dansul înseamnă bucurie, veselie, atitudine și optimism, ei invită pe toată lumea la dans. Programul artistic prezentat de Școala MondoDance este alcătuit din dansuri moderne, majorete, country, latino, twist și lirice.

Vă așteptăm cu drag la Promenada, cel mai nou mall din București!

*** Despre mall Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

www.promenada.ro
#promenadaro

Leave a Reply