MAIArtistic: Fluturi croșetați

Dragi prieteni, bine v-am regăsit în noul an. În luna iubirii, Interaktiv University își cheamă toți prietenii la ceainăria Smart Change pentru o primă întâlnire pe 2015, pe 14 februarie, ora 11:00, la un ceai fierbinte și croșetat fluturași… precum cei pe care îi simțim în stomac de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete și nu numai. J

De această dată Maia, trainerul nostru, îi va învăța pe doritori cum să-și creeze proprii colorați fluturași care pot fi ulterior oferiți celor dragi.

Daca aveți prieteni interesați, nu îi lăsați acasă, căci toată lumea este binevenită la această întâlnire! Așa cum v-am obișnuit, intrarea va fi liberă, toate materialele fiind oferite din partea noastră. Iar dacă vă veți simți mărinimoși, la finalul atelierului, cutiuța pentru cauza lui David, o cauză socială pe care o susținem de ceva timp, vă așteaptă.

Să ne vedem cu bine!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

 

Leave a Reply