MAIArtistic – întâlnire cu Mărțișoare croșetate

Interaktiv University abia așteptă primii ghiocei, mirosul florilor și căldura! Dragi prieteni, vrem să sărbătorim alături de voi luna primăverii, ca atare vă invităm pe toți pe 1 martie, de la ora 11:00, la ceainăria Smart Change, la o nouă întâlnire MAIArtistic(ă): Mărțișoare croșetate”.

De această dată Maia, trainerul nostru, îi va învăța pe doritori și doritoare cum să-și creeze propriile broșe pe care le pot oferi ulterior cadou de 1 martie.

Daca aveți prietene și prieteni interesați, nu îi lăsați acasă! Toată lumea este binevenită la această întâlnire. Așa cum v-am obișnuit, intrarea va fi liberă, toate materialele fiind oferite din partea noastră. J Iar dacă vă veți simți mărinimoși la finalul atelierului, cutiuța pentru cauza lui David, o cauză socială pe care o susținem de ceva timp, vă așteaptă pentru donații.

Locurile sunt limitate, așadar vă rugăm să vă înscrieți din timp aici. Să ne revedem cu bine! 

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

Leave a Reply