Personaje de poveste: Print si cersetor – Atelier de teatru pentru copii (7-12 ani)

Print si cersetorFundatia Calea Victoriei va invita sambata, 8 iunie, ora 11:00 la Personaje de poveste: Print si cersetor – Atelier de teatru pentru copii, un atelier-eveniment dedicat copiilor de 7 – 12 ani.

Evenimentul este sustinut de Marcela Andrei, actrita la Teatrul Ion Creanga si are ca punct de pornire povestea Print si cersetor, dupa romanul lui Mark Twain.

In prima parte a atelierului vorbim si analizam impreuna subiectul povestii. Intr-o atmosfera prietenoasa si plina de interactivitate discutam despre lucrurile pe care ni le dorim si ne intrebam daca ele ne fac cu adevarat mai fericiti. Se intampla, mai ales in copilarie, sa vrem sa fim in locul, aparent mai placut, al vreunui prieten sau coleg.

Prin discutia despre cele doua personaje din Print si cersetor – Tom Canty si Eduard Tudor, descoperim ca fiecare dintre noi are rolul, firea si bucuriile lui. Totodata, copiii vor afla o multime de lucruri noi despre felul in care se traia acum sute de ani la curtile regale, dar si in casele oamenilor simpli.

Prin exercitii de arta actorului, copiii vor putea experimenta doua stiluri de viata atat de diferite: de print si de cersetor. Vom face diferenta intre un limbaj atent educat si un limbaj simplu. Copiii vor interpreta rolurile celor doua personaje si astfel vor retrai intamplarile palpitante ale lui Tom si Eduard.

Lector: Marcela Andrei

Data: 8 iunie 2013; Ora: 11:00

Varsta: 7 – 12 ani

Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate): 25 ron

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

INSCRIERE LA CONTACT@VICTORIEI.RO

Leave a Reply