Povestea unei seminte de mac – atelier de creativitate pentru copii si parinti, 2-3 ani

Sambata 10 mai ora 11.00
cu Andreea Stefan
Psiholog, aducator de multa voie buna si bun prieten al copiilor

Voua va plac macii? Aflati ca si noua! Din mai si pana in iunie, pe unde vezi cu ochii, de la campie pana sus pe deal, palcurile de maci coloreaza verdele..aa si stiati ca i se mai spune si Somnisor? 🙂

Dar de ce de macul are petale rosii si sunt subtiri precum matasea?
Cate seminte are o floare de mac? Si ce facem cu semintele dupa ce floarea se scutura? Unde se duc ele? Si mai ales de unde vin??

Cate intrebari, atatea povesti, asa ca sambata dimineata, luati-va copiii de mana si veniti la atelierul nostru, unde vom invata impreuna despre maci si alaturi de Andreea vom mesteri cel mai original tablou cu maci.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste intre 2-3 ani. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la o activitate menita sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Detalii organizatorice
Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic).
10% reducere pentru frati!

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Atelierul are loc la Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et 1, Sector 1, Bucuresti

Leave a Reply