POVESTILE COPILARIEI – atelier pentru copii intre 2 – 4 ani

copilas si mama 2Copilaria este o aventura minunata …o poveste fara de sfarsit in care fiecare se creeaza pe sine.
Paseste alaturi de noi pe urmele personajelor din cele mai cunoscute povesti si – daca ai intre 2 si 4 ani – vei gasi raspunsuri colorate la intrebari precum: Cine esti? Ce talente si pasiuni ai? Ce te apropie sau te deosebeste de ceilalti? Ce iti place sa faci si ce nu? Cum legi prietenii? Care iti sunt visele si cum poti sa ajungi la ele? Cum sa descoperi, sa cresti si sa imparti zambetul tau, bucuria si darurile cu care ai venit pe lume?
Uniti de spiritul ludic, atenti la noi insine si la ceilalti, PARINTI SI COPII, vom explora, vom experimenta si vom descoperi impreuna culori, gusturi, mirosuri, sunete, senzatii si emotii care definesc fata colorata si jucausa a lumii in care invatam sa fim.
POVESTILE COPILARIEI se adreseaza copiilor cu varste intre 2-4 ani, care participa la activitati impreuna cu unul dintre parinti.
Ne vom intalni si ne vom juca 1.5 – 2 ore, in fiecare week-end, timp de 8 saptamani. Programul poate fi prelungit la cererea grupului.

Copiii si parintii folosesc artele combinate – desen, culoare, modelaj, muzica si miscare, jocuri de rol, invatare experentiala si senzoriala si orice activitati care presupun joc.

Data: incepand cu 9.11.2013, timp de 8 saptamani, sambata, 10.30 – 12.30
Loc de desfasurare: Atelierul Cu De Toate, Str. Episcop Radu nr 30, Bucuresti (zona Mosilor-Eminescu)
Tarif de participare: 40 Ron/ copil+1 parinte. Se achita in avans, cate 2 ateliere. Se pot folosi voucherele cadou si cele de discount. Sunt aplicabile discounturile agreate cu organizatiile partenere.

Detalii si inscrieri pe www.AtelierulCuDeToate.ro pana pe 7.11.2013, in limita locurilor disponibile

Leave a Reply