Stil vestimentar pentru adolescenti

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata 28 februarie, ora 11:00, la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenti (15-18 ani), sustinut de Valentina Balasa Ario.

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoana pe care abia am cunoscut-o este vizuala. Iar imbracamintea joaca un rol foarte important in formarea acestei impresii. Prin felul in care ne imbracam, comunicam celorlalti care sunt preocuparile noastre, din ce mediu facem parte, ce activitati desfasuram, ce pasiuni, talente sau preocupari avem

Cunoasterea codului vestimentar ne ajuta sa stim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor contexte si ocazii.

Vom discuta, la cele doua intalniri ale atelierului nostru, despre schimbarile care apar in viata unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinta de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentatie si accesorizare.

Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si descifram impreuna diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.

Aflam ce trebuie neaparat sa avem in garderoba de baza – necesarul minim care sa acopere toate situatiile impuse de codul vestimentar si cum sa ne alegem accesoriile in concordanta cu hainele.

Lector: Valentina Balasa Ario

Data incepere: 28 februarie 2015; Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 2; Frecventa: saptamanal, sambata

Varsta Minima: 10 ani;

Cost: 70 de lei

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Leave a Reply