Teatru, dulce teatru!

556877_252464441569691_657175611_nTeatru, dulce teatru!
Miercuri, 13 Noiembrie, Ora 14.00 la sediul Fundatiei Metropolis din Drumul Sabareni Nr 47-53 are loc Atelierul
” Teatru, dulce teatru ! ”

Proiectul este implementat de catre Asociatia Inovart in parteneriat cu Fundatia Metropolis si sustinut de catre
Administraţia Fondului Cultural Național care promovează întoarcerea la cultură, reorientarea către cultură, susținerea artiștilor, în special a celor tineri, care studiază sau activează în domeniul culturii. Toate aceste deziderate sunt duse la îndeplinire de AFCN prin finanțarea de programe și proiecte culturale menite să faciliteze accesul publicului la manifestări culturale, artistice si educaționale variate: festivaluri, evenimente multiculturale și interdisciplinare, expoziții, concerte, reprezentații de teatru, spectacole, performance-uri, happening-uri, workshop-uri, seminarii, conferințe, lansări de carte și publicații periodice, cursuri de artă pentru toate categoriile de public.

Stimularea creativităţii artistice pentru formarea şi dezvoltarea tinerei generaţii, organizarea de spectacole de teatru in cadrul liceelor si promovarea activitatilor extracuriculare de acest fel sunt obiectivele specifice si de importanta majora in dobandirea de cultura generala de calitate.

Proiectul Teatru, dulce teatru!își propune dezvoltarea interesului pentru teatru în rândul tinerilor prin organizarea unui eveniment: un atelier sustinut de patru actori ce combina lectura si piesa de teatru. Organizat cu ocazia implinirii a 160 de ani de la punerea in scena pentru prima oara in Bucuresti a piesei „ Chirita in provincie” de Vasile Alecsandri, acest spectacol reprezinta debutul dramaturgului in repertoriul teatral bucurestean. Proiectul urmărește promovarea importanței educației culturale și artistice în dezvoltarea tinerilor și copiilor.

Leave a Reply