ESPERE

Mă aude cineva ? Workshop de Comunicare Relațională – Metoda ESPERE®

Mă aude cineva ? Conferință și Workshop de Comunicare Relațională prin Metoda ESPERE®

Descoperă secretele ce stau la baza comunicării relaționale și care te vor ajuta să te simți mai împlinit, mai liber și mai împăcat cu tine însuți! Aleth NAQUET vine și anul acesta în România să susțină Conferința și Workshop-ul cu tema „Mă aude cineva?”

  • Conferința: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, București
  • Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – București

„Mă aude cineva?” DA, te aude! Și pentru a-ți hrăni nevoia esențială de a fi ascultat și de a putea transmite în mod liber mesajele, este necesar să înveți, mai întâi, să te asculți pe tine însuți, pentru ca mai apoi să formulezi corect și coerent cerințele. Metoda ESPERE® – creată de Jacques Salomé, ne oferă exact instrumentele de care avem nevoie pentru a comunica eficient cu cei din jurul nostru și pentru a ne face auziți și înțeleși.

Conferința și Workshop-ul „Mă aude cineva?” ți se adresează ție, celui care îți dorești să înveți să te asculți, să-ți conștientizezi trăirile și să te exprimi liber.

Te-ai săturat de certurile în familie sau discutiile în contradictoriu cu șefii sau colegii tăi? Ei bine și ție ti se adresează aceste evenimente. Dacă știi deja ce îți dorești, Aleth te va învăța cum să formulezi corect mesajele pentru a te face cu adevărat înțeles.

Conferința și Workshopul: Mă aude cineva? sunt organizate în România prin efortul Centrului de Dezvoltare Personală AMANESER (România), în parteneriat cu Centrul ADRES (Franta) și cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Workshop-ul „Mă aude cineva?” abordează tematica într-o manieră dinamică și vie, ceea ce va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt: pe lângă informațiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veți participa, să conștientizați și să aflați cum vă puteți rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveți cea mai bună relație sau cu care nu reușiți să comunicați.

Căteva teme abordate:

– Ce înseamnă comunicarea relatională?

– Cum am putea să formulăm mesajele pentru a ne face auziți?

– Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelațional SAPPE)?

– Ce greșesc atunci când cer ceva și nimeni nu mă ascultă?

– Cum îți poți asculta emoțiile, fricile, dorințele și conflictele interioare

– Cum te poți elibera de mesajele negative primite

– Cum poți întreține o relație fericită.

Evenimentele vor fi susținute de Aleth Naquet, specialist și formator în Comunicare Relațională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format și inițiat mai multe grupuri de specialiști și a susținut numeroase conferințe și workshopuri pe teme de comunicare relațională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al cărui președinte a fost până în 2009. Din 2009 este președinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participanții la workshop vor primi o Atestare internațională eliberată de Centrul ADRES – Franța, în colaborare cu Centrul AmaneSer.

Centrul Amaneser este organizatorul în Romania al programului de formare în Metoda ESPERE® deschis atât specialiștilor cât și publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro și acoperă: participarea la program, suportul de curs, traducere (română–franceză, franceză–română) pe durata întregului program si 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferință este de 80 lei. Se asigură traducere (română–franceză, franceză–română).

Pentru mai multe detalii și înscrieri: Centrul AmaneSer www.amaneser.ro / e-mail: amaneser@amaneser.ro, Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368, http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

„Folosind această metodă de comunicare, nu doar viața mea s-a schimbat, ci am văzut cum încetul cu încetul multe persoane care mi-au cerut suportul și-au regăsit acel echilibru interior și au reușit să-și hrănească mai bine relațiile importante, fie de cuplu, cu copiii sau profesionale. Comunicarea relațională te ajută să te regăsești pe tine însuți, să gestionezi situațiile pe care le întâmpini păstrându-ți echilibrul emoțional și armonia în relatțile tale. Astfel ai mai multe șanse să fii fericit. “– Claudia Jimeno, Directorul Centrului AmaneSer.

Despre Metoda ESPERE®

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor și ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

Scopul comunicării relaționale este îmbunătățirea calității relațiilor interpersonale din toate domeniile vieții.

Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”.  Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relațiilor noastre.

Despre Jaques Salomé

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experiențe în domeniul psihologiei și al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte și instrumente proprii. Astfel ia naștere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relațională Esențială) .

Este autorul a peste 30 de cărți, coautor al unor lucrări de referință despre comunicare și cuplu. Cărțile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Despre AmaneSer

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiștilor cât și publicului larg.

Centrul de dezvoltare personală AmaneSer este locul unde îți poți descoperi pasiunile și resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuți, unde poți explora și unde vei găsi sprijin pentru a-ți schimba viata în direcția pe care ți-o dorești. AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace și testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ți clădi propria fericire.

2 thoughts on “Mă aude cineva ? Workshop de Comunicare Relațională – Metoda ESPERE®

Leave a Reply