”Călătoria Genogramei” – seminariile Monicăi McGoldrick 18-20 Octombrie – București

Cover finalFamiliile, cu foarte puţine excepţii, sunt cele mai importante sisteme emoţionale pe care le folosim pe întreg parcursul vieţii. Acestea modelează cursul şi traiectoria vieţii noastre, ceea ce face ca puterea acestora să fie în aceeaşi măsură un mare potenţial pentru creştere dar şi o mare sursă de stres. Cărţile şi seminariile interactive ale Monicăi McGoldrick se bazează pe efortul acesteia de „reîntoarce acasă” şi de a-şi descoperi rolul şi locul în familia de origine şi viaţa personală.

În atelierele sale prof. McGoldrick ne arată că la nivelul cel mai profund cu toţii suntem parte a tot ceea ce au fost şi sunt familiile noastre şi asta face ca relaţiile cu cei de lângă noi să fie atât de importante. A deveni un „cercetător” al vieţii de familie este cea mai bună modalitate pentru a înţelege relaţiile de familie care adesea sunt frustrante, plictisitoare, tensionate sau dureroase.

Aceste ateliere te vor ajuta să porneşti într-o călătorie pentru viaţă pentru a-ţi înţelege familia de origine dar şi pentru a-ţi dezvolta abilităţile necesare unei familii fericite în prezent. Prin înţelegerea propriei „genograme”  ai posibilitatea de a survola familia peste mai multe generaţii. Pe măsură ce descoperi detalii despre stiluri de relaţionare şi evenimente, poţi căpăta o imagine mult mai clară asupra cine eşti şi ce poţi schimba. O astfel de reprezentare grafică a constelaţiei familiale poate reprezenta începutul pentru o fascinantă şi profundă călătorie relaţională.

Vă aşteptăm la seminariile unuia dintre cei mai apreciaţi terapeuţi de familie din lume!

Atelier I Psihoterapia de cuplu

Din conţinut: dilemele vieţii de cuplu; intimitatea între parteneri; adaptarea la viaţa de cuplu; rămân sau plec din relaţie.

Taxa: 2 zile – 500 lei

Credite CPR: 15 credite

 

Atelier II – Călătoria Genogramei

Din conţinut: înţelegerea psihologică a experienţelor familiale; construirea şi interpretarea genorgamelor; moştenirile din familia de origine; potenţialul de schimbare în prezent.

Taxa: 1 zi – 300 lei

Credite CPR: 8 credite

Taxă specială: pentru participarea la ambele ateliere taxa este de 650 lei.

 

Contact şi informaţii suplimentare:

Psih. Gyorgy GASPAR – tel: 0740362681; e-mail: integrativefamilytherapy@yahoo.ro; www.psihoterapiafamiliei.com

 

Monica McGoldrick, MSW, PhD (hc), este director al Multicultural Family Institute (SUA) și profesor asociat al Clinical Faculty of the Department of Psychiatry at the Robert Wood Johnson Medical School (SUA).Dr. McGoldrick are o reputație internațională atât ca formator, cât și ca autor în domeniul terapiei de familie și cuplu. Printre cărțile sale se numără: Ethnicity and Family Therapy, The Expanded Family Life Cycle, Genograms, Living Beyond Loss, Re-Visioning Family Therapy: Race, Culture and Gender in Clinical Practice, Women in Families,  You Can Go Home Again și The Genogram Journey: Reconnecting with Your Family. Monica McGoldrick a primit numeroase distincții și merite științifice, printre care și premiul Academiei Americane de Terapia Familiei pentru deosebita contribuție în ceea ce privește teoria și practica terapiei de familie. Din anul 2012 dr. Monica McGoldrick este formator invitat al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) este furnizor de servicii de excelenţă în psihoterapie şi programe de formare continuă și complementară în psihoterapia de familie și cuplu, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Programele de formare sunt construite în baza paradigmei centrate pe dovezi validate științific, participanții având posibilitatea de a cunoaște și aplica integrarea celor mai recente studii empirice în practica clinică specifică psihoterapiei de cuplu și familie. Programele de formare sunt special concepute pentru a asigura o bună dezvoltarea a abilităților clinice necesare psihoterapeutului care aplică modelele științifice specifice psihoterapiei de cuplu și familie. Din echipa de formatori fac parte experți din SUA, Ungaria și România cu o vastă experiență în psihoterapia individuală, de cuplu și familie.

One thought on “”Călătoria Genogramei” – seminariile Monicăi McGoldrick 18-20 Octombrie – București

Leave a Reply