Cum putem raspunde la intrebarile “de ce?”

IQ-Class

De cate ori ati fost pus ca parinte in situatia de a raspunde la intrebari de genul “de ce?” Unele raspunsuri sunt mai usoare, dar ce te faci cand dai de notiuni mai complexe si nu stii pe moment cum sa le explici pe intelesul lor.

Cursuri educative de la IQ Class (www.iqclass.ro) sunt perfecte pentru astfel de situatii. La noi, copiii afla o multime de lucruri interesante despre ce se intampla in lumea inconjuratoare (despre corpul uman, despre diferite culturi ale lumii,despre spatiu si planete, despre civilizatii sau despre inventii etc.).

Cursurile sunt extrem de interactive, caci invatam cu totii mult mai usor cand ne si distram. Astfel, se imbina partea “teoretica” (mult spus pentru ca sunt carti interactive cu o gramada de detalii pe care trebuie sa le descopere cei mici) cu partea “artistica” (desen, colaje, jocuri de logica, jocuri de memorie toate avand ca tematica notiunile despre care invatam la momentul respectiv). Si, daca le place ceea ce au facut la noi, pot sa continue si acasa caci toti copiii vor primi carti si materiale la sfarsitul fiecarui curs (costul lor fiind deja inclus in costul total al cursului).

Mai multe detalii despre structura cursurilor gasiti la http://www.iqclass.ro/cursuri.html

Din 5 martie 2013 avem pregatite 2 cursuri:

  • Corpul Uman (in zona de nord a Bucurestiului) – marti (3-4 ani) si miercuri (5-6 ani) de la 18.30
  • Civilizatii (in zona de sud a Bucurestiului) – marti (5-6 ani) si joi (3-4 ani) de la 18.00

Pentru cursurile despre Corpul Uman avem si o oferta speciala – reducere de 10%.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne scrieti la contact@iqclass.ro sau sa vorbiti direct cu noi la 0731.323.803

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply