Digital Kids

Asociația Edusfera lansează programul “Digital Kids“, care oferă cursuri de programare și utilizare responsabilă a internetului pentru copii intre 8 si 14 ani.

Pe parcursul celor 3 niveluri (începători, intermediari, avansați), copiii descoperă principiile limbajelor de programare, creează propriile pagini web și propriile aplicații pentru echipamente mobile, totul într-un mod distractiv. Printre subiectele acoperite se numără HTML5, CSS, Java Script, Scratch, Robomind, Pynguin și Alice. Programul va aborda de asemenea subiecte legate de folosirea responsabilă a internetului și reguli de siguranță online.

În data de 2 februarie, începând cu ora 11:00, la The Hub Bucharest, va fi organizată o lecție demonstrativă gratuită, atât pentru copii cât și pentru părinți. Vă puteți înscrie trimițând un mesaj la info [@] digitalkids [.] ro sau completand direct acest formular..

Partenerii programului sunt Asociatia ROSEdu, The Hub Bucharest și UrbanKid.ro.

“Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în societatea noastră. Fie că este vorba de industrii creative, IT, cercetare sau jurnalism, joburile viitorului vor solicita abilități digitale. Cursurile noastre îi vor ajuta pe copii să aibă mai mult succes la școală, pentru că le vom oferi resurse educaționale pentru ca ei să poată indentifica informațiile cu adevărat relevante și să poată realiza prezentări într-un mod cu totul original” declară Tincuța Apăteanu, CEO&Founder, Asociația Edusfera.

One thought on “Digital Kids

Leave a Reply