V-ati gandit ce cadouri sa cumparati copiilor pentru 1 Iunie? CLEVER Children va propune cursul de bune maniere!

CLEVER Children Sectorul 4 anunta inceperea inscrierilor pentru cursul “Lectii de maniere elegante pentru copii“.

Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! Construiti-i, cu ajutorul training-ului pe care vi-l propunem, o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!

Bunele maniere nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca in mod…CLEVER! “Lectii de maniere elegante pentru copii” este un curs cu adevarat elegant si fermecator, adresat copiilor intre 6 si 13 ani! Cursul ii invata pe copii cum sa aiba succes la gradinita sau la scoala prin folosirea unui limbaj, a unei atitudini si a unui comportament corespunzatoare, dar si in cadrul activitatilor pe care le intreprind in timpul liber.

• Perioada: 7 Iunie – 28 Iunie (Sambata)
• Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
• Orar: 16:00 – 17:50 / grupa KIDS & TEENS
• Locuri: 12 copii/ grupa

“Lectii de maniere elegante pentru copii” este un program util tuturor copiilor, chiar daca nu au probleme de comportament in societate sau in familie! Discutiile despre “eticheta” sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.

Mai multe informatii despre continutul cursului, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-4.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 4, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector4@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul4 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul4

Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CLEVER children® Sectorul 4
CONTACT
CLEVER children® Sectorul 4
Tel.: 0728.865.354
E-mail: Sector4@cleverchildren.ro
Web: www.CursuriCopii.ro

Leave a Reply