Juniori in afaceri- din nou, special pentru ei! Inscrierile continua!

juniori

Datorita entuziasmului aratat de cei mici si a succesului pe care programul “Juniori in afaceri” l-a avut, ne vom intalni si pe 10 martie cu un grup de copii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani. Activitatea va avea loc la Diverta, Baneasa Shopping City, intre orele 11:00 – 15:00. Programul este special conceput pentru copii care nu au mai participat niciodata sau care au mai fost doar o singura data la activitati. Acorda-i copilului tau sansa de a-si depasi limitele!

Juniori in afaceri este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzarea practica a unor produse create de cei mici in echipe. Pana in prezent au avut loc 15 editii in 5 orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Constanta si au participat aproximativ 250 de copii.

“Juniori in afaceri” este contruit pe doua principii de baza:

  1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare – copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.
  2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si intelegerea principiilor economice – dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipelor, iar 20% din profit este donat catre un ONG local.

Programul se va desfasura astfel:

  1. 10 Martie, 0ra 11:00 – Introducere in program
  2. 21 Aprilie, ora 11:00 – Cercetare de piata
  3. 26 Mai, ora 11:00 – Negociere

Pentru ca parerea lor conteaza, haideti sa citim cateva impresii:

“Am avut un pic emotii la inceput, credeam ca o sa stam ca la scoala, dar cand am vazut ca avem voie sa vorbim intre noi si sa punem intrebari mi-au trecut emotiile. ” Robert, 7 ani

“Mi-a placut mult ca am castigat bani, bani pe care nu prea imi vine sa-i cheltui asa usor.” Tudor, 12 ani

Programul este foarte practic si dureaza aproximativ 4 ore. Numarul de participanti este de 16 copii/ editie. Biletul de participare este 70 lei/participant/ editie. Parintii care doresc se pot inscrie si pentru editiile anuntate. In cazul in care sunt cereri pentru grupuri, se pot organiza editii la cerere.

In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui.

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 sau pe ACEST FORMULAR.

Dupa inscriere, parintii vor primi “Juniori in afaceri – Ghidul parintelui”, un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material “Juniori in afaceri – Ghidul activitatilor”, un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.

Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti aici: http://www.nextsteve.ro/galerie/

Leave a Reply