Juniori de Succes Bucuresti

Pe data de 23 februarie, ora 15:30, la Cinema Movieplex din Plaza Romania are loc lansarea primului program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 – 13 ani, “Juniori de Succes”, organizat de NextSteve Group.

Conceptul programului este unul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Activitatile vor fi sustinute de dna. Monica Fulea, psiholog practician si trainer certificat CNFPA cu experienta vasta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti avand o abordare practica a terapiei si trainingului, psihoterapeut in curs de supervizare in terapie adleriana si terapie logopedica.

Programul de activitati:

  • exercitii de energizare
  • exerctiii de comunicare si de exprimare a emotiilor
  • exercitii de autocunoastere si de motivare personala

Programul este dedicat exclusiv copiilor si se va desfasura in intervalul 15:30 – 16:45. Intrarea in sala se face in intervalul 15:00 – 15:30.

Participantii vor primi materiale de lucru si diplome de participare, nu este nevoie sa aduca nimic de acasa.

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta.

Leave a Reply