Lansare De dragul artei!

Asociatia De dragul artei se lanseaza prin programele de educatie creativa pentru familii cu copii de 2-4 ani, in Muzeul Taranului Roman. Acestea se vor desfasura in fiecare luna timp de un an, in septembrie acestea derulandu-se dupa urmatorul orar:

  • Sambata, 3 septembrie, 10.30, 2-3 ani
  • Duminica, 4 septembrie, 16.30, 3-4 ani
  • Sambata, 10 septembrie, 10.30, 2-3 ani
  • Duminica, 11 septembrie, 16.30, 3-4 ani
  • Sambata, 17 septembrie, 10.30, 2-3 ani
  • Duminica, 18 septembrie, 16.30, 3-4 ani

Specialisti in educatie muzeala, actori, artisti plastici si alti animatori culturali cu experienta au pregatit pentru luna septembrie programul Unde-o fi Mos Mogos? In sala Casei Mogos a Muzeul Taranului Roman, copii il vor cauta pe proprietarul si creatorul casei, vor sta de vorba cu „fiica” acestuia (o talentata actrita a Teatrului Ion Creanga) si vor cerceta interioarele de poveste ale casei. In atelier copii ajutati de parinti vor construi casute pentru animalute si cuiburi pentru pasari din materiale naturale.

Taxele de participare la program sunt urmatoarele: 20 lei/persoana (copil sau parinte), 50 lei/familie formata din trei membri, 60 lei/ familie formata din patru membri etc.

Programarile se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0745 495 404.

Programele de educatie creativa lansate de asociatia De dragul artei au aparut din necesitatea de a insufleti obiectele de muzeu sau cele de arta si de a le tranforma in sursa de creativitate pentru copii si tineri. Asociatia isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru educatia din Romania, sa propuna cele mai adaptate, imaginative si moderne programe de educatie creativa in muzee sau spatii similare.

Leave a Reply