cursuri de limba engleza

Lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza pentru copii

cursuri de limba engleza

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza la noul sediu deschis in zona Dorobanti pe tot parcursul lunii septembrie. Lectiile si atelierele gratuite sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si au ca scop stimularea motivatiei pentru studiul limbii engleze in randul acestora.

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza la noul sediu deschis in zona Dorobanti pe tot parcursul lunii septembrie. Lectiile si atelierele gratuite sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si au ca scop stimularea motivatiei pentru studiul limbii engleze in randul acestora. „Suntem increzatori ca orice copil care va lua parte la o prima lectie demonstrativa gratuita, va dori sa se bucure de mai multe si il va ajuta practic sa afle ce inseamna sa inveti engleza ALTFEL. Orice descriere, chiar si detaliata, nu se compara cu o lectie efectiva, de aceea ii invitam cu drag la noul sediu pentru a ne distra impreuna timp de o ora in limba engleza!”, a adaugat Adriana Alionte.In cadrul lectiilor gratuite, copiii se vor familiariza cu atmosfera si tehnicile de lucru ale Shakespeare School, dar mai ales vor experimenta tehnologia revolutionara oferita de Smart Board, tabla interactiva numarul 1 in lume. Printr-o simpla atingere cu degetele, tabla obisnuita devine un cadru interactiv, care aduce mai aproape sunete, imagini si animatii, transformand lectia intr-o adevarata experienta multimedia. In plus, pentru cei mici se utilizeaza papusi de degete si marionete, iar elevii de gimnaziu participa la jocuri didactice, dialoguri si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ.

Atelierele de conversatie se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa exerseze si sa isi imbunatateasca vorbirea in limba engleza. Temele de discutii sunt variate, conform varstei si preocuparilor, se bazeaza pe situatii din viata reala cu scopul ca participantii sa isi exprime propriile opinii in limba engleza. Atelierele de conversatie se desfasoara intr-un cadru relaxant si deschis, in mansarda noului sediu Shakespeare School Dorobanti.

Lectiile si atelierele gratuite se vor desfasura zilnic de Luni-Vineri, timp de 3 saptamani, in perioada 12 septembrie- 1 octombrie, conform programului afisat pe site-ul centrului. Copiii vor fi impartiti in functie de varsta, astfel incat profesorii sa se poata plia cat mai bine nivelului de cunostinte al acestora.Lectiile se vor tine la noul sediu Shakespeare School- Dorobanti, situat ultracentral pe strada Tokio, numarul 9, la doar 5 minute de Piata Victoriei. Lectiile si atelierele gratuite dureaza o ora, iar modalitatea de inscriere si de participare este foarte simpla. Toti copii interesati vor trimite un e-mail cu ziua pentru care opteaza si categoria de varsta, alaturi de datele de contact la adresa info@shakespeare-school.ro . Participarea la lectile si atelierele demonstrative gratuite, nu implica inscrierea la cursul propriu-zis. Pentru lista completa a lectiilor si atelierele gratuite de limba engleza organizate de Shakespeare School, puteti accesa site-ul: www.shakespeare-school.ro.

Despre SC SHAKESPEARE EDUCATIONAL SRL

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are 3 sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.

Printre serviciile furnizate se regăsesc:

  • cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
  • cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
  • club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
  • consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
  • cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 4 şi 25 ani
  •  şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro
Sursa foto: Shakespeare School/ Facebook.com.

Leave a Reply