Atelier de cultura generala in limba engleza “How does a business work?”/ “Cum functioneaza o afacere?”

Sambata aceasta, 22.11.2014 incepand cu ora 10.30, asociatia ASA Learning organizeaza atelierul de cultura generala in limba engleza “How does a business work?”/ “Cum functioneaza o afacere?”. Atelierul se adreseaza copiilor de 10-14 ani si are loc in spatiul scolii Z-Builders (localizata pe strada Barbu Delavrancea, la numarul 55 B).
In aceasta editie ne-am propus sa le povestim copiilor cum functioneaza o afacere (bineinteles, la nivel elementar.)
Pe baza unor activitati interactive, copiii isi vor insusi notiuni de vocabular legate de tema abordata si vor defini chiar ei notiunea de business, cu ajutorul nostru.
Dupa vizionarea unui filmulet educativ, vom prezenta rolurile de patron, manager si angajat. Fiecare copil isi va alege rolul in care i-ar placea sa fie si va trebui sa ne spuna cum ar rezolva o situatie specifica rolului ales.
Donatia sugerata pentru participarea unui copil este de 35 de lei. Aceasta donatie este necesara asociatiei pentru acoperirea costurilor de organizare.
Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0726.760.129 si 0726.012.650 sau pe email la asa.learning.ro@gmail.com.
ASA Learning este o asociatie ce organizeaza ateliere si proiecte pentru copii si adolescenti care au ca scop imbogatirea cunostiintelor de limba engleza si cultura generala prin dezvoltarea gandirii critice si abilitatilor de conversatie.
Mai multe detalii:

Leave a Reply