Curs de Engleza pentru copii (5-7 ani)

curs de englezaFundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 26 octombrie, ora 11:00, la Cursul de Engleza pentru copii (5-7 ani), sustinut de Meda Popea.

Incercam sa redam sensul pierdut al cuvantului “lectie”, acela de a invata si de a studia, de a afla lucruri noi si folositoare. Dar nu oricum, ci cu placere, jucandu-ne, desenand si povestind, vizionand filmulete si invatand cantecele. Va propunem o serie de zece intalniri simpatice si interactive, adaptate la universul imaginar al copiilor, la zonele lor de interes si confort.

Aceasta metoda de predare a limba engleze se bazeaza pe insusirea notiunilor prin auditie si repetitie, prin concursuri si jocuri, pornind de la elemente si activitati familiare si placute copiilor.

Lectiile se adreseaza copiilor mici, cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani, care nu stiu inca sa scrie cursiv un text, dar carora le plac desenele si povestile. 🙂

Fiecare intalnire dureaza o ora.

Temele cursului:

1. Salutul
2. Culorile
3. Familia
4. Anotimpurile
5. Momentele zilei
6. Casa si camerele
7. Fructe si legume
8. Mese si alimente
9. Animale domestice si salbatice
10. Expresii simple. Intrebari si raspunsuri.

Lector: Meda Popea
Nivel: incepatori
Data incepere: 12 Octombrie 2013; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 10
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 5; Varsta Maxima: 7
Cost: 400 ron; Cost redus (card fidelitate): 360 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Leave a Reply