DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

martisoareMai sunt doar câteva zile până la primul eveniment din București dedicat Mărțisorului: TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, Ediția a IV-a, organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu magazinul COCOR STORE.

CE, UNDE, CÂND?

Sâmbătă, 23 februarie 2013, în intervalul 10.00 – 14.00, la etajele III si IV ale COCOR STORE din centrul Capitalei.

CINE?

Invităm cu drag pe toți cei care doresc să întâmpine primăvara și luna martie cu tradiționalele mărțișoare sau vor să ofere felicitări deosebite, accesorii, diverse obiecte decorative hand-made cu această ocazie.

Acestea sunt realizate de copii din cadrul grădinițelor, școlilor și cluburilor educaționale bucureștene, care se vor transforma pentru o zi în mici intreprinzători – vor vinde diverse obiecte cu tematica Mărțișorului, meșterite chiar de ei.

Deoarece este un eveniment cu dublu scop – o parte din fondurile obținute au o destinație caritabilă către Centrul de performanță CONIL – vizitatorii târgului vor avea astfel ocazia să plece cu obiecte unicat, frumoase și ieftine, dar vor și contribui la o cauză nobilă.

TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI CONIL – editia a IV-a înseamnă pentru copii: distracție, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru cele mai multe vânzări, încurajarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, stabilirea de relații de prietenie.

Copiii nu numai că se vor distra, dar vor avea ocazia să-și arate generozitatea: donația către Asociația CONIL va susține o parte din activitățile din cadrul cursurilor gratuite de weekend în beneficiul copiiilor cu nevoi speciale și al celor din medii defavorizate.

Vă mulțumim și vă așteptăm, echipa CONIL

Organizator: Asociaţia CONIL

One thought on “DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

Leave a Reply