PARENTING PRIN OCHII COPILULUI – Conferinta de Parenting cu Jody Pawel si Urania Cremene

Iti mai amintesti cum era sa fii copil, ce simteai atunci si care erau nevoile tale? Cum erau relatiile cu parintii tai? Exista amintiri care iti aduc bucurie sau pe care ai vrea mai degraba sa le uiti?

Copilaria ne influenteaza puternic viata de adult si apoi viata de parinte. Iar emotiile si trairile puternice, le mai pastram si astazi, pentru ca ele ne vor ajuta sa:

– Intelegem mai bine ce se intampla in interiorul copilului nostru

– Alegem sa nu repetam modele de comportament mostenite din trecut

– Intuim ceea ce copilul ne cere si cum sa raspundem nevoilor lui emotionale

– Ne ajutam copilul sa aiba incredere in noi si sa coopereze in diferite situatii

– Ne ajutam copilul sa se faca auzit, vazut si sa se simta in siguranta

– Invatam sa ne redeschidem spre a ne conecta cu familia, prietenii si comunitatea

Copilul are capacitatea de a ne transforma viețile cu susul în jos, ne perturba linistea noptilor, ne agita diminetile, ne da vacantele peste cap, ne pune rabdarea la incercare, apasand pe toate “butoanele” limitelor noastre…

Dar in acelasi timp copilul are puterea de a ne învăța cele mai mari lecții de viata pe care le vom învăța vreodată. De la copil invatam sa integram in vietile noastre spontaneitatea, originalitatea, constientizarea etica, empatia şi tot de la el învăţăm să redescoperim mirarea, să ne cultivăm bucuria şi inocenta, să ne conectăm la noi înşine şi la lume prin joc si joaca.

Copilul ne învaţă să găsim frumuseţea acolo unde ne aşteptam mai puţin.

Pe 22 Februarie 2014, Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop România şi Lumea lui Momo va invită să o cunoaşteţi pe Jody Johnston Pawel – părintele metodologiei Parent’s Toolshop, lider mondial în educarea părinţilor – în cadrul conferinţei naţionale „Parenting prin ochii copilului”.

Participând la această conferinţă veţi avea şansa să aflaţi de la unul dintre cei mai apreciati experti de parenting din lume – Jody Pawel –  cum vă puteţi consolida relaţia cu propriul copil, cum puteţi rămâne conectaţi unul la celălalt sau cum puteţi găsi calea de a ajunge la el fără metode coercitive, sprijinindu-l să crească independent, responsabil şi cu stimă de sine.

 parenting

„Eu vreau libertate – ai mei mă vor responsabil” – despre cum să creşti un copil independent şi responsabil, şi „Mami, tati, nu o să fiu fetiţa toată viaţa. Cum o să fiu eu, ca femeie?” – despre cum să creşti o fată care să ajungă o femeie împlinită şi cu încredere în propria-i persoană – sunt cele două module ale conferinţei, susţinute de Jody Pawel şi Urania Cremene, pe durata celor 9 ore de prezentări şi discuţii.

AGENDA

8.45-9.15 Înregistrarea participanţilor

9.15-9.45 Deschiderea conferinţei – Jody Pawel şi Urania Cremene

9.45 – 13.30 „Eu vreau libertate – ai mei mă vor responsabil” – despre cum să creşti un copil independent şi responsabil

 • Vei înţelege care sunt convingerile tale, ca părinte, care pot bloca atât independentă, cât şi responsabilitatea copilului
 • De ce e copilul meu dependent de mine? De ce e ruşinos? De ce nu-şi asumă responsabilitatea temelor, hainelor, jucăriilor lui?
 • Care este legătura între libertate, responsabilitate şi stima de sine a copilului?

13.30-14.30 Masa de prânz (oferita de Crystal Palace sponsor al evenimentului full day)

14.30-18.30 „Mami, tati, nu o să fiu fetiţa toată viaţa. Cum o să fiu eu, ca femeie? Despre cum să creşti o fată, care să ajungă o femeie împlinită şi cu încredere în propria-i persoană.

 • Vei înţelege diferenţa între stima de sine, imaginea de sine şi ego-centrism
 • Ce păstrăm din feminism, ce dăm deoparte
 • Cum comunicăm cu fetele şi ce au ele nevoie să audă
 • Care este rolul mamei şi rolul tatălui în crearea stimei de sine la fete

Facilitati pentru fiecare participant

–       Rezumatul informatiilor si tehnicilor pentru fiecare modul din conferinta

–       Traducere simultana engleza-romana, romana engleza

–       Pauzele de cafea si masa de pranz

–       Masa de pranz este oferita de catre organizatori doar persoanelor care participa la ambele module ale conferintei.

–        Kids Corner – loc de joaca pentru copii in imediata vecinatate a salii de conferinta

–       Mami Corner – spatiu de alaptare pentru mamici in sala de conferinta

–       Reducere 50% din tariful standard, pentru cel de-al doilea parinte

–       10% reducere pentru Cursul Intensiv de Parenting ( post conferinta)

Tarife si conditii de participare:

 1. Conferinta Full Day  – 390 lei/persoana (participare la ambele module, masa de pranz, pauzele de cafea incluse) – 22 februarie 2014
 2. Conferinta Half Day – 250 lei/persoana (participarea la un modul, pauza de cafea inclusa)
 3. Cina cu Jody Pawel (21 februarie 2014,  ora 18.30) – 150 lei
 4. Pachet special conferinta + cina – 490 lei/persoana
 5. Pret special pentru al doilea parinte: 50% discount din tariful standard

Atentie, nu se cumuleaza discounturile. Discounturile de grup sau de alta natura, daca acestea exista, sunt calculate la tariful de baza, indiferent de perioada de inscriere

Pentru discounturi speciale, parteneriate sau grupuri mai mari de zece persoane va rugam sa ne contactati direct pe adresa de mail: contact@conferinteleuraniacremene.ro

In cazul in care doriti sa veniti impreuna cu partenerul/partenera, sotul/sotia, beneficiati de o reducere de 50% aplicata la pretul de baza, pentru cel de-al doilea parinte. In acest caz, primul parinte achita tariful integral.

Termene si conditii:

1. Inscrierea la conferinta sau evenimentele secundare, se poate face doar prin completarea formularului, existent pe www.conferinteleuraniacremene.ro  Acesta tine loc de contract intre parti.

2. Inscrierea este valabila 7 zile calendaristice de la data completarii formularului si pana la efectuarea platii. Inscrierea se anuleaza daca termenul de plata nu este respectat. Pentru situatii speciale, va rugam sa ne contactati la inscriere@conferinteleuraniacremene.ro

3. In cazul in care ati ales sa platiti prin OP/transfer bancar avem rugamintea ca dupa efectuarea platii sa trimiteti o copie a ordinului de plata la adresa inscriere@conferinteleuraniacremene.ro.

4. Factura se va elibera pe baza datele completate de dumneavoastra si va va fi inmanata in ziua evenimentului. Pentru alte solicitari va rugam sa ne contactati la adresa de email inscriere@conferinteleuraniacremene.ro

5. Adresa de email, va fi inscrisa in baza de date a Lumea lui MOMO si va fi utilizata pentru comunicari legate de eveniment, dar si alte informatii legate de evenimentele ulterioare.

In caz de anulare din partea organizatorului

Organizatorul evenimentului isi rezerva dreptul de a reprograma sau anula conferinta, caz in care, va anunta in scris participantii. In cazul anularii sau noul termen nu este acceptat de participant, Lumea lui MOMO S.R.L., va restitui acestuia, in termen de 5 zile, intreaga suma achitata pana in acel moment.  Organizatorul nu va acoperi celelalte costurile suplimentare, precum transportul, cazarea sau comisioanele bancare.

In caz de anulare din partea dumneavoastra

In caz de neparticipare la evenimentul/sesiunea pentru care v-ati inscris, si vreţi sa transferaţi locul dumneavoastră unei alte persoane, va rugam sa anunţaţi de această modificare, pe adresa de e-mail inscriere@conferinteleuraniacremene.ro, cu minim 2 zile inainte de data evenimentului. Dupa efectuarea platii, nicio suma nu va mai putea fi restituita.

 

 

Leave a Reply