Aleth Naquet în România

Amaneser

Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé

Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®

Comunic deci exist!

Află cheia relaţiilor fericite

Îmbunătăţeşte-ţi calitatea relaţiilor tale cu ajutorul Metodei ESPERE® împreună cu Aleth Naquet, din nou în România în perioada 20 – 23 iunie 2013.

Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® şi în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa), organizează conferinţa şi workshopul de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®: Comunic deci exist! Află cheia relaţiilor fericite.
Conferinţa va avea loc in data de 20 iunie 2013, ora 19:00, în cadrul hotelului Howard Johnson din Bucureşti.
Workshopul va avea loc în perioada 22-23 iunie 2013, ora 9:00 – 18:00, în cadrul hotelului Howard Johnson din Bucureşti.

Evenimentele se adresează persoanelor interesate de îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Câteva teme care vor fi abordate :

  • Ce inseamnă comunicarea relaţională?
  • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfuncţional – Sistemul SAPPE
  • Instrumente pentru a repera deficienţele în comunicare care antrenează conflicte şi suferinţe
  • Cum se poate trece de la un mod disfuncţional de comunicare la unul relaţional?
  • Diminuează conflictele din viaţa ta şi îndrăzneşte să te afirmi
  • Cum îţi poţi asculta emoţiile, fricile, dorinţele şi conflictele interioare
  • Cum te poţi elibera de autosabotori şi credinţe nocive
  • Cum poţi creşte un copil fericit
  • Cum poţi cultiva cele mai importante 7 relaţii din viaţa ta

Într-o manieră dinamică şi vie, Aleth permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, pornind de la întrebări şi cereri concrete, din viaţa de zi cu zi.

În cadrul workshopului, pe parcursul celor două zile, participanţii vor putea să aprofundeze cum o altfel de comunicare, de tip relaţional, poate facilita regăsirea echilibrului interior şi dezvoltarea unor relaţii armonioase cu sine şi cu celilalţi, mai libere de conflicte secătuitoare. Vor afla instrumente de comunicare relaţională şi vor putea învăţa cum să repereze şi să evite disfuncţionalităţi de comunicare, care duc deseori la neînţelegeri şi suferinţe.

„Pentru a comunica cuvintele sunt necesare însă nu suficiente”. Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Evenimentele vor fi susţinute de Aleth Naquet, specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participanţii la workshop vor primi o Atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare în Metoda ESPERE®, în colaborare cu Centrul AmaneSer – organizatorul din România.

Centrul Amaneser este organizatorul în Romania al programului de formare în Metoda ESPERE® deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro, iar această taxă include: participarea la program, suportul de curs, traducere (română – franceză, franceză – română) pe durata întregului program şi 2 pauze de cafea.
Taxa de participare la conferinţa este de 80 lei. Se asigura traducere (română – franceză, franceză – română).

Pentru mai multe detalii şi înscrieri:
www.amaneser.ro
e-mail: amaneser@amaneser.ro
Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368
http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Leave a Reply