Atacantii si atacatii

Agresivitatea¬タᆭo tema si o teama prezenta pe buzele si in sufletul oricarui parinte de ghemotoc. De la primele muscaturi ale ghemotocului bebelus, pana la disputa pe jucarii in parc sau protestele insotite de lovituri, ne intrebam cum sa gestionam aceste comportamente, dar mai ales cum ne putem indruma copiii pentru a face fata singuri acestor situatii pe viitor, fie ca “al nostru” este cel atacat sau cel care ataca.

Ce se ascunde in spatele unui comportament agresiv, sunt unii copii predispusi sa fie agresorii si altii atacatii, cum influenteaza mediul si anumite jocuri agresivitatea, cum gestionam momentele de agresivitate, cand si daca este nevoie sa intervenim, cand este prea multa agresivitate sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vom discuta in cadrul atelierului.

Asadar, va asteptam sa vorbim deschis despre agresivitate si sa aflam ce instrumente avem la indemana atunci cand “al nostru” ataca sau atunci cand este atacat!
Ne intalnim sambata, 8 martie, la ora 10.30, la Elefantelul curios (Bd. Ctin Brancoveanu, nr. 7D, sector 4), timp de o ora si jumatate.

Costul atelierului este 50 ron, iar mamicile primesc o surpriza din partea noastra!
Asteptam inscrierile voastre pe adresa euparinteghemotoc@gmail.com sau la numerele 0721254119, 0744831508.

Vizitati-ne pe euparinteghemotoc.blogspot.ro!

One thought on “Atacantii si atacatii

Leave a Reply