Atelier pentru parinti si bunici

“Si pe tine tot asa te-am crescut si vezi ce bine ai ajuns.” ii auzim pe unii bunici spunand tinerilor parinti.

Bucuriile si provocarile unui parinte sunt aproximativ aceleasi peste tot in lume. Deosebirea este ca in Romania, bunicii se implica mai activ in viata copiilor si a nepotilor, ceea ce necesita stabilirea unor limite clare si confortabile pentru ambele generatii.

Asadar, impreuna cu partenerii nostri de la SuntParinte.ro va asteptam pe 9 Mai, incepand cu ora 11.00, la Elefantelul curios, sa discutam in cadrul “Atelierului pentru parinti si bunici” despre diferentele de opinie intre parinti si bunici in ceea ce priveste: educatia, ce jucarii cumparam copilului, unde petrecem sarbatorile, ce si cat mananca copilul, dar si despre tipuri de bunici si stiluri de parenting.

Atelierul pentru parinti si bunici va fi sustinut de catre Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro care se implica in coordonarea partii de continut a site-ului SuntParinte.ro si in realizarea de ateliere pentru parinti.

“Multi oameni traiesc viata pe care si-a dorit-o mama lor sau cea pe care si-a dorit-o sotul lor, iar prin atelierul de parenting pe care-l organizam ne dorim ca fiecare participant sa fie macar cu un pas mai aproape de viata pe care si-o doresc” spune Delia Lungu.

Incurajam cu mare drag si participarea bunicilor in numar cat mai mare, de aceea avem o surpriza pentru voi: orice bunica / bunic ce va insoti mamica la acest atelier va beneficia de o reducere de 10 lei la plata biletului.

In rest, totul ramane asa cum v-am obisnuit, candy bar delicios organizat de Mrs. B. Funky bakery, Creative Cakepops Ro, flori inmiresmate de la Miresme Colorate, fotografii realizate de Diana Damalan Photography si multe multe informatii.

Leave a Reply