LA CEAI CU MAMICI – 24-25 IANUARIE 2014 – SIGURANTA AUTO

la ceai cu mamici

Va anuntam ca pe 24 Ianuarie de la ora 10 si pe 25 Ianuarie de la ora 15, la Elefantelul curios vom avea prima intalnire La Ceai cu Mamici, din acest an, tema intalnirii fiind “Siguranta auto”. Alaturi de partenerii nostri de la Peg Perego Romania si 9lunishop vom invata despre normele de siguranta ce trebuie respectate atunci cand mergem cu masina si avem copiii cu noi. Iar pentru cei care au nevoie de indrumare in achizitionarea unui scaun de masina, vom primi sfaturi in privinta lucrurilor la care trebuie sa fim atenti.

Cu ocazia acestui eveniment va anuntam si o mare mare surpriza si un nou parteneriat, alaturi de fetele de la Euparinteghemotoc. Ele ne vor ajuta sa beneficiem de un moment de relaxare, iar in acelasi timp ii vor invata pe tatici noi tehnici de comunicare prin joc cu copiii. Planul este urmatorul, noi vom sta la discutii la un etaj, iar taticii impreuna cu bebeii se vor juca la mansarda, deasupra noastra. Cursul de joaca va dura aproximativ 1 ora, iar in restul timpului spatiul ramane deschis pentru tatici si copii. Cursul va fi tinut doar daca vor exista minim 5 persoane inscrise, iar costul este de 50 lei/ persoana.

Dar aceasta nu este singura surpriza, va anuntam ca de acum, in cadrul intalnirilor noastre, vom avea si un mic bazar, asa ca puteti sa faceti si shopping cat timp stam de vorba despre piticii nostri, mai ales pe timp de iarna, cand targurile de artizanat nu prea mai sunt prin Bucuresti. Vom avea sapunuri si cosmetice naturale, accesorii si imbracaminte pentru pitici, bijuterii si accesorii pentru mamici si mai ales condimente naturale pentru mancare. Numai lucruri care sa ne faca ziua mai frumoasa!

In rest, totul ramane asa cum v-am obisnuit, candy bar delicios realizat de Ligia de la Dulapiorul cu arome, flori inmiresmate de la Miresme Colorate, poze realizate de www.dianadamalan.ro & Camelia Stefanescu Photography si multa voie buna adusa de fiecare dintre noi.

Leave a Reply