DISCUȚIE CU UN PSIHOLOG ȘI CREATIVITATE CU UN PICTOR PROFESIONIST

Maria de Buenos AiresAzi, 16.05.2013, între 17.00 și 18.00, la SAGA Kid din str. Intrarea Sabiței 34, etaj 2 sector 3, București, am pregătit ateliere demonstrative gratuite în paralel, pentru părinți și copii.

Psihologa Oana Păunescu va răspunde întrebărilor părinților pe tema “Te iubesc, deci nu voi ceda.”, în timp ce pictorița profesionistă, Eglantina Becheru, va picta alături de copii.

Oana Păunescu este consilier educațional la școală generală și grădiniță de stat și desfășoară propriul program de dezvoltare personală în cadrul grădiniței Kids Club din București. “Universul copilului tău poate fi uneori dificil de explorat. Pentru a-l înțelege, ai nevoie de cineva care să te ghideze să-l descifrezi pentru a depăși obstacolele care apar în etapele de dezvoltare ale copilului tău. Voi încerca să fiu discretul tău însoțitor.
Sunt un om norocos, deoarece munca mea este un joc de copii. Însă acest joc nu este o joacă!” – Oana Păunescu

Eglantina Becheru este pictor profesionist și brand ambassador al revistei Business Cariere. Lucrările ei se vernisează la Galeria Occidentului și la Biblioteca Academiei Române din București. “Arta comunică, arta sădeşte idei şi mai ales în minţile tinere. Arta modelează. Aşa că mare grijă cu arta asta!” – Eglantina Becheru

Leave a Reply