Ce produse second hand poti alege pentru copilul tau

Bebe este de acum langa voi? Atunci stii cu siguranta ca nu putine vor fi cheltuielile lunare si nu numai, mai ales pentru ca iti doresti tot ce e mai bun pentru cel mic. Este necesara o reorganizare a bugetului si de noi solutii pentru a face fata tuturor schimbarilor ce vor veni in scurt timp.

Lista de cumparaturi va include o multime de articole incepand cu produsele consumabile, hainute si produse de ingrijire, pana la accesorii si jucarii. Insa ce ar fi daca ai regandi aceasta lista si ai lua in calcul cumpararea unor produse second second?

In primul rand, sunt produse pe care le vei utiliza pentru scurt timp cum ar fi Landou-ul sau scaunul de masina, accesorii care nu sunt tocmai ieftine. Din acest motiv, de ce sa nu optezi pentru un produse care oricum nu au fost utilizate pentru mai mult de cateva luni ?

Iata care este lista produselor pentru copil, pe care le poti cumpara second hand, la preturi accesibile:

1. Carucioare second hand – il poti cumpara de la cunostinte care au renuntat la al mai folosi sau de pe website-urile de anunturi, la preturi mult mai mici comparativ cu cele din magazinele de specialitate.
2. Premergator – cat timp vei folosi un astfel de produs pentru bebe? Destul de putin astfel incat sa optezi pentru un premergator second hand la un pret mult mai mic.
3. Scaunul de masina pentru copil – este un alt produs destul de costisitor a carui utilitate se reduce la o perioada de timp limitata. Asadar, varianta second hand este si de aceasta data cea mai buna solutie, daca iti doresti sa faci economii.
4. Jucarii pentru copii – acestea sunt obiecte pe care de asemenea, le primim si le daruim mai departe. Dar si noi cumparam jucarii pe care uneori, copii nu le indragesc la fel de mult ca pe altele. Din acest motiv, poate ar fi mai bine sa eviti cheltuielile inutile si sa alegi jucariile second hand.
5. Produse pentru camera copilului – amenajarea si decorarea camerei copilului poate insemna un efort financiar pe care insa il poti reduce alegand produse second hand.

Daca nu esti convins ca uneori merita sa alegi produse pentru copii second hand, acceseaza website-urile de anunturi – acestea fiind cele mai accesibile si comode optiuni – si compara preturile produselor pe care ti le doresti, cu cele din magazin. Cu cateva calcule simple vei afla ce sume poti economisi in doar cateva luni.

Leave a Reply